El Reus Deportiu Miró, primer semifinalista de l'OK Lliga Catalana

Els reusencs derroten el Noia en un partit que perdien al descans (0-2) però que han capgirat en un bona segona part (4-3)

Els jugadors del Reus Deportiu Miró celebren un dels gols marcats en aquest partit de quarts de final Els jugadors del Reus Deportiu Miró celebren un dels gols marcats en aquest partit de quarts de final CP VIC
Esports Josep Cartanyà
Dilluns, 02 Setembre 2019 20:16

L'Olímpic de Vic ha estat l'escenari aquest dilluns al vespre del primer partit de quarts de final de l'OK Lliga Catalana que enfrontava el Reus Deportiu Miró i el Noia Freixenet. Els reusencs han remuntat un partit que anaven perdent 0 a 2 a la mitja part, però a la segona part han sapigut reaccionar aconseguint la victòria final (4-3).

El Noia ha obert la llauna al minut 7 de partit gràcies a un gol de Sergi Aragonès (0-1). Durant bona part del primer temps, el Noia ha tingut més possessió de la bola i el Reus li ha costat d'entrar en el partit. Fruit d'aquesta dinàmica, els de Sant Sadurní han fet pujar el segon gol al marcador, després que Aleix Esteller culminés al minut 10 una bona triangulació en atac (0-2).

L'entrenador reusenc Jordi Garcia s'ha vist obligat a demanar temps mort per demanar als seus homes que no es precipitessin i que procuressin possessions més llargues. Poc a poc, el partit s'ha animat i el Reus Deportiu ha anat guanyant presència a la pista contrària. Tot i així, al minut 16, el Noia hauria pogut augmentar el seu avantatge en el marcador, però no ha tret profit d'una falta directa llençada per Sergi Llorca, després que el jove debutant del Reus Pablo del Río veiés la targeta blava, en una de les primeres intervencions a la pista.

Però al minut 18 ha arribat el primer gol del Reus Deportiu, gràcies a una acció de contracop que ha quallat Romà Bancells, un gol que servia per retallar distàncies (1-2). En els darrers minuts de la primera part, el Noia s'ha tret la son de les orelles i ha tornat a intimidar la porteria de Càndid Ballart. I així s'arribava al descans.

El Reus capgira el marcador

A la segona part, el Reus ha sapigut girat la truita. Al minut 33, Àlex Rodríguez aconseguia superar Martí Zapater i fer pujar el gol de l'empat (2-2). En aquesta ocasió, l'alegria de l'equip reusenc no duraria gaires segons ja que, al mateix minut 33, Pol Manrubia tornava a avançar al Noia Freixenet (2-3).

Al minut 36, l'àrbitre sanciona amb targeta blava un jugador del Noia. L'especialista en faltes directes Marc Julià ha tornat a aparèixer per tornar a igualar el marcador (3-3). A partir d'aquest moment, el Reus s'ha mostrat més perillós en les seves arribades i, finalment, al minut 47, César Carballeira ha posat l'estic de forma providencial per desviar la bola fins al fons de la xarxa (4-3).

Amb aquesta victòria, el Reus Deportiu Miró es converteix en el primer equip semifinalista d'aquesta OK Lliga Catalana i jugarà divendres la semifinal contra el guanyador del Barça-Palafrugell.