La Pobla s'estrena amb una victòria al camp de l'Horta

Els pobletans s'imposen als barcelonins gràcies a dos gols de Guillem Martínez (1-2)

Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebrant un gol marcat a l'Horta, en una imatge d'arxiu Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebrant un gol marcat a l'Horta, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Dilluns, 02 Setembre 2019 10:55

El CF Pobla de Mafumet ha iniciat la nova temporada al grup V de la Tercera Divisió, amb una importantíssima victòria a casa de la Unió Atlètica d'Horta, per 1 a 2.

El Municipal Feliu i Codina ha viscut un gol matiner per part de Guillem Martínez, qui al minut 16, ha marcat amb un xut per l'esquadra (0-1). En l'última jugada de la primera part, l'Horta ha pogut posar l'empat en el marcador, amb un xut que, finalment, ha acabat desviant el travesser.

La segona part ha començat amb un gran domini dels pobletans. El seu bon control de la pilota s'ha vist recompensat al minut 71, quan el mateix Guillem Martínez ha pogut marcar el seu segon gol, i posar el 0 a 2 en el marcador.

Al minut 84, l'Horta ha reduït distàncies, marcant el gol que posaria el resultat final d'1 a 2, i donaria els tres punts al CF Pobla de Mafumet.

El proper cap de setmana, els pobletans s'enfrontaran, a casa, al Castelldefels.