Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç inaugura les noves pistes de petanca

Les tres pistes es van estrenar amb la celebració del XXV Torneig de petanca de Festa Major

Les noves pistes de petanca a la zona del Parc de Santa Llúcia es van inaugurar durant el XXV Torneig de Festa Major Les noves pistes de petanca a la zona del Parc de Santa Llúcia es van inaugurar durant el XXV Torneig de Festa Major AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 29 Agost 2019 19:21

La Festa Major de l’Arboç ja ha acabat, però els practicants de la petanca de la vila celebren la inauguració de les noves pistes de petanca a la zona del Parc de Santa Llúcia durant el XXV Torneig de Festa Major celebrat aquest passat dilluns 26  d’agost. En total s’han construït 3 pistes reglamentàries de 4 metres d’amplada per 15 metres de llargada cadascuna. 

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’Alcalde Joan Sans, el regidor d’esports Miguel Ángel del Río i les regidores de parcs i jardins i de cultura i festes Susana Bayo i Sònia Magrané, que van destacar que aquesta era una vella demanda dels aficionats a aquest esport a l’Arboç, que són una trentena, i que feia temps que es buscava el lloc per poder construir-hi les pistes.

També es va destacar la bellesa de l’entorn del Parc de Santa Llúcia amb el Palau Gené i Batet al costat. Seguidament a l’inauguració es va celebrar el XXV Torneig de petanca de Festa Major, un torneig obert a tots els arbocencs que va comptar amb una participació de 8 equips entre duets i triplets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: