Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Calafell planta cara però acaba caient amb el Barça

En el seu debut a l'OK Lliga Catalana, els del Baix Penedès han mantingut l'empat fins al minut 30 (2-2) però l'equip blaugrana s'ha mostrat molt efectiu en els últims deu minuts (2-6)

El CP Calafell ha debutat aquest dimarts a l'OK Lliga Catalana amb una derrota contra el Barça, tot i el bon partit realitzat pels locals El CP Calafell ha debutat aquest dimarts a l'OK Lliga Catalana amb una derrota contra el Barça, tot i el bon partit realitzat pels locals BARÇA HOQUEI
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Agost 2019 23:38

El Pavelló del Club d'Esports del Vendrell ha estat l'escenari aquest dimarts del debut del Club Patí Calafell a l'OK Lliga Catalana. Els del Baix Penedès han plantat cara durant tota la primera part i la meitat de la segona, però el Barça ha mostrat el seu instint golejador i s'ha acabat imposant per 2 a 6.

Joao Rodrigues ha inaugurat el marcador al minut 3 pel FC Barcelona (0-1), que al minut 7 ha neutralitzat el gol del jugador del CP Calafell, Sergi Torné (1-1). Al minut 9, penal contra el Calafell, i el xut de cullera de Matías Pascual ha topat amb l'obstrucció del porter dels calafellencs, Martí Serra. Amb aquest empat s'ha arribat al descans.

A la represa, al minut 27, Pau Bargalló ha tornat a avançar el Barça culminant un contracop (1-2). Al minut 30, l'àrbitre assenyala una targeta blava a Bargalló i els jugador del Calafell Arnau Xus ha transformat la corresponent falta directa amb un doble ganxo a Egurrola, igualant novament el partit (2-2).

Però l'alegria dels locals ha finalitzat al minut 32, quan el Barça ha començat a mostrar-se molt més efectiu que amb anterioritat. Primer ha estat Joao Rodrigues qui ha transformat un penal contral el Calafell (2-3). Al minut 41 ha arribat la desena falta del Calafell, que Bargalló no ha pogut marcar gràcies a la bona intervenció de Martí Serra.

El Barça s'ha desenganxat dels locals gràcies als gols de Sergi Panadero (43'), Pau Bargalló (45') i Nil Roca (45'), que ha anotat el definitiu 2 a 6. El Calafell hauria pogut retallar distàncies al minut 47', després que el Barça cometés la seva desena falta, però el porter blaugrana Aitor Egurrola ha endevinant la intenció de la falta directa llançada per Sergi Torné.

Després d'aquesta segona victòria, el Barça és el primer equip classificat per als quarts de final com a líder del seu grup. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: