Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'ADT lluirà a la samarreta el logotip de l'associació Todos En Azul

L’Associació Deportiva Torreforta (ADT) i l'associació que ajuda les persones amb TEA han signat un acord de col·laboració

La nova samarreta de l'Associació Deportiva Torreforta (ADT) ja llueix el logotip de Todos En Azul La nova samarreta de l'Associació Deportiva Torreforta (ADT) ja llueix el logotip de Todos En Azul CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 16 Agost 2019 10:49

L’Associació Deportiva Torreforta (ADT) va presentar dilluns passat un acord de col·laboració amb l’associació Todos En Azul,que col·labora en l’atenció de les necessitats de les persones amb (Trastorn de l'Espectre Autista (TEA).

L’acte presidit per l’alcaldessa en funcions de Tarragona, Carla Aguilar, el president de Todos en Azul, Juan José Caravaca i el president de l’ADT, Robert Hernández, va servit per presentar la samarreta de la nova temporada 2019/2020 on llueix el logo de Todos En Azul. D'aquesta manera, l'acord es visualitzarà amb el logotip de Todos En Azul com a com patrocinador principal del primer equip de l'ADT i amb l'inclusió de Todos En Azul al nom oficial del primer equip de l'ADT.

Un altre dels punts importants és que Todos En Azul lliurarà, en cadascun dels partits com a visitants del primer equip de bàsquet de l'ADT, el pictograma -imatge senzilla per identificar l'espai- de "Poliesportiu" al club rival per tal que pugui ser posat a l'entrada del recinte. 

A l'acte de presentació de l'acord hi van ser presents l'alcaldessa en funcions de Tarragona, Carla Aguilar, la consellera d'Esports, María José López García, i el conseller del PSC Tarragona, Francesc Roca; i la consellera de Cs Tarragona, Sonia Orts. 

Representants de l'ADT, Todos En Azul i de l'Ajuntament, al Casal Esportiu de Riuclar, que ja llueix un pictograma: 

pictograma Poliesportiu

L'alcaldessa en funcions, Carla Aguilar, ha ressaltat aquesta iniciativa i ha volgut posar en valor la col·laboració habitual de l’equip de bàsquet de Torreforta en causes benèfiques. Per la seva banda, el president de l'ADT, Robert Hernández, ha destacat aquesta aposta per una causa social i per una associació com Todos en Azul.

Els primers pictogrames

Paral·lelament, l'associació Todos En Azul ja ha aconseguit que es vegin els primers pictogrames per Torreforta i altres punts de la ciutat. Gràcies a la col·laboració de persones i entitats, s'ha col·locat un pictograma d'un poliesportiu a la façana del Casal de Riuclar, un a l'església de Torreforta o un altre a l'administració de loteries del barri tarragoní.

                                                                       Pictograma a l'església de Torreforta: 

pictograma Església Torreforta

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: