Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Empat del Nàstic al camp del Villareal B

Empat sense gols en el penúltim partit de preparació (0-0)

Imatge del partit disputat entre el Villareal B i el Nàstic de Tarragona Imatge del partit disputat entre el Villareal B i el Nàstic de Tarragona CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Agost 2019 22:04

El conjunt grana enfila la recta final de la pretemporada jugant dos amistosos en cinc dies davant els filials del Villarreal CF i el Valencia CF, dos equips que aquesta temporada seran rivals del Nàstic. Avui el filial groguet ha estat el primer dels dos duels.

El partit ha arrencat amb domini per part del conjunt local. Pilotes que els groguets posaven a l'interior de l'àrea i la defensa grana es mostrava segura allunyant el perill. El Nàstic buscava el desequilibri amb R. Brugué i Habran Jr, que arribaven fins a porteria rival no trobant la passada final. La primera aproximació ha estat per als del submarí groc, que ha trobat la resposta del meta grana. Habran Jr, en jugada de contraatac, no ha trobat la porteria per poc en el minut 18. En els següents instants s'ha repartit la possessió de l'esfèric, amb tots dos conjunts iniciant jugada amb pilota controlada, tot i que amb més complicacions per als grana. La darrera opció de gol del primer temps ha estat del Villarreal B, per partida doble. Ha estat en el minut 40, quan Albarrán ha refusat el primer xut, i Cheikh, ha parat el segon llançament.

En la segona meitat, Xavi Bartolo ha donat entrada a nou jugadors, només repetint el meta senegalés i Juan Rodríguez. Novament el Villarreal CF ha iniciat el joc amb major domini del partit i també amb més arribades, que han trobat la resposta del porter del Nàstic i la seguretat defensiva dels tarragonins, ja sigui en pilotes aèries o arribades laterals. Els nastiquers no ho tenien fàcil en la sortida de pilota, fet que ha dificultat iniciar les jugades associatives per creuar el mig del camp. Novament Cheikh ha estat el grana més destacat de la segona meitat, intervenint en dues ocasions meritòriament per als interessos del Nàstic. Mentre que l'aproximació més clara per part visitant ha estat la de Petcoff, en el minut 80, al connectar una bona rematada en una pilota morta a la frontal de l'àrea que finalment no ha trobat porteria per poc. En els últims minuts, Viti ha tornat al terreny de joc per ocupar la posició de Goldar, que s'ha retirat per precaució al rebre un fort cop al rostre minuts abans.

El proper i últim amistós que afrontarà el Nàstic serà davant el Valencia Mestalla. Els grana es desplaçaran fins a la capital de la Comunitat Valenciana per tornar a jugar davant un dels rivals del grup III de la Segona Divisió B. El duel es disputarà el diumenge 18 d'agost, a partir de les 19 hores, a la Ciutat Esportiva de Paterna.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF 'B' (0): Josele, Migue, Goyo, Carlos B, Pepe, Ramón, Ivan M, Lozano, Edu Espiau, Akale i Dani Villa.També han jugat: Fuoli, Tasende, Beitia, Morante, Agüero, Baena, Collado i Millán.

Club Gimnàstic de Tarragona (0): Cheikh, Viti, Juan Rodríguez, Lolo Plá, R. Brugué, Habran Jr, Joel Lasso, Perone, I. Abeledo, Albarrán i Carreón.
A la segona meitat l'11 grana ha estat: Cheikh, Pol V, Bonilla, Goldar, D. Petcoff, J. Pereira, J. Márquez, Pol B, Ferran GP i Pol Prats.

Observacions

Partit amistós de pretemporada disputat al Miniestadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: