Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Miró inicia la pretemporada

L'equip dirigit per Jordi Garcia ha començat la pretemporada amb les novetats de Pablo Nájera, Ferran Giménez, Pablo del Río i el porter Luka Hernández

El primer equip del Reus Deportiu Miró ha iniciat aquest dilluns 12 d’agost la pretemporada El primer equip del Reus Deportiu Miró ha iniciat aquest dilluns 12 d’agost la pretemporada REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Agost 2019 17:16

El Reus Deportiu Miró ha iniciat aquest dilluns 12 d’agost la pretemporada. Ho ha fet amb les incorporacions de Pablo Nájera, provinent del Vendrell, i els jugadors de la base Ferran Giménez, Pablo del Río i Luka Hernández.

L'entrenador Jordi Garcia ha afirmat en roda de premsa estar molt satisfet amb l’equip que té i com han treballat durant l’estiu per arribar físicament en condicions a la pretemporada. Respecte la temporada, Garcia no s’ha amagat que el Reus Deportiu Miró lluitarà per guanyar cada partit i competir cada títol que es disputi, començant per la Lliga Catalana i la SupercopaOK.

El tècnic de l’equip roig-i-negre s’ha mostrat satisfet amb l’arribada, aquesta temporada, dels play-offs pel títol d’OKLliga, una iniciativa que beneficiarà segons Garcia l’assistència als pavellons i el seguiment de l’hoquei.

Precisament degut als play-offs, que allargaran la temporada, s’han incorporat dos jugadors de la pedrera roig-i-negra: Ferran Giménez i Pablo del Río. Ambdós passaran a formar part de la plantilla del primer equip i espera Jordi Garcia que puguin aportar minuts de qualitat a l’equip. Ambdós jugadors han debutat ja amb el primer equip. També passarà a ser del primer equip com a segon porter Luka Hernández, el qual també ha debutat ja a les ordres de Jordi Garcia.

L'entrenador Jordi Garcia conversa amb Pablo Nájera, durant l'entrenament d'avui: 

Nájera i Jordi Garcia

El calendari de pretemporada

- Dimecres 21 d’agost a les 20:30h: Reus Deportiu Miró – CP Calafell al Palau d’Esports del Reus.
- Dimarts 27 d’agost partit de Lliga Catalana a la pista del CP Vic.
- Divendres 30 d’agost partit de Lliga Catalana contra el CP Voltregà a les 21h al Palau d’Esports.

Els partits del mes de setembre dependran de la classificació que aconsegueixi el Reus en la fase de grups de la Lliga Catalana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: