Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repartiment de punts entre Nàstic i Girona

Lolo Plá culmina amb gol la bona segona meitat dels de Xavi Bartolo (1-1)

Els jugadors del Nàstic celebrant el gol de Lolo Plá, divendres, al Nou Estadi Els jugadors del Nàstic celebrant el gol de Lolo Plá, divendres, al Nou Estadi CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Agost 2019 08:36

El conjunt grana ha disputat el segon i definitiu partit de pretemporada al Nou Estadi, després del disputat el dissabte passat davant el Real Zaragoza. Avui, un nou equip de LaLiga Smart Bank, el Girona FC, que la temporada passada estava entre els vint clubs de LaLiga Santander.

El matx s'ha iniciat amb el conjunt visitant portant el pes del joc sobre el verd del Nou Estadi. La primera ocasió ha estat pels gironins amb un remat de Soni al minut 14 que ha topat al pal. I tres minuts després, Lozano ha marcat des de la frontal de l'àrea posant la pilota a la base del pal. El Nàstic ho ha provat amb Javi Márquez en el 21' a pilota aturada, però el meta Suárez ha refusat a córner. El mateix porter s'ha lluit tres minuts després en un remat de primeres de R. Brugué. I Viti també ho ha intentat a la mitja hora de joc en una jugada personal d'àrea a àrea que ha culminat Pol Prats amb una rematada que s'ha escapat per poc. Amb la victòria parcial de l'equip entrenat per Juan Carlos Unzué s'ha arribat al descans.

En la represa, el Nàstic ha pujat el nivell de la possessió de l'esfèric, imposant-se al rival en molts dels duels en pilotes dividides i en ocasions de gol. Pol Ballesteros i Bonilla ho han intentat en els primers compassos en dos xuts que s'han perdut per pocs centímetres. Mentre que Bernabé també apareixia per evitar el gol de Paik. I el davanter Pereira ho ha intentat a la mitja volta. El seu xut ha topat a un defensor i s'ha perdut a córner. Els de Xavi Bartolo també han buscat l'empat a pilota aturada. En el minut 71, David Goldar ha estavellat l'esfèric al travesser i Pol Ballesteros ho ha tornat a intentar en el 74' en un xut creuat que ha fregat el pal. La insistència del Nàstic ha tingut premi en el darrer minut del temps reglamentari. Lolo Plá ha arribat des de la segona línia i Pol Ballesteros li ha servit en safata el gol de l'empat que ha portat l'alegria al Nou Estadi.

El proper amistós que afrontarà el Nàstic serà davant el Villarreal CF 'B'. Els grana es desplaçaran fins a la província de Castelló per jugar davant un dels rivals del grup III de la Segona Divisió B. El duel es disputarà el dimecres 14 d'agost, a partir de les 19 hores, a la ciutat esportiva grogueta.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Bernabé, Pol V (Albarrán, 65'), Bonilla, Goldar, Viti (Carreón, 65'), Juan Rodríguez, D. Petcoff (Lolo Plá, 65'), J. Pereira (Joel Lasso, 65'), J. Márquez, R. Brugué (Ferran GP, 46') i Pol Prats (R. Brugué, 46').

Girona FC (1): Suárez, Ibrahima, Pachón (Ferran López, 46'), Juanpe RL, Iago (Eppy, 74'), Paik, Lozano (Ilyas, 78'), Diamanka (Mateo, 65'), Andzouana, Kevin Soni i Resta.

Observacions

Partit amistós de pretemporada disputat al Nou Estadi i xiulat per Josep Subirats Matamoros del Col·legi de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: