Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà celebra la Festa de l’Arqueria al Campus d’Estiu 

Aquest any és el 16è aniversari de la festa i hi han participat un total de 90 joves

Imatge de la Festa de l'Arqueria, a Roda de Berà Imatge de la Festa de l'Arqueria, a Roda de Berà AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Agost 2019 20:17

La Festa de l’Arqueria celebra aquest any la seva 16a edició. Una de les seves activitats amb més demanda i que desperta més curiositat entre els joves inscrits al Campus d’Estiu de Roda de Berà és el tir amb arc.

                                                          Festa de l'Arqueria a Roda de Berà: 

Festa arqueria Roda de Berà

Cada any compta amb més participants, i enguany han estat gairebé 90 arquers i arqueres, amb edats compreses entre els 9 i els 14 anys, els que s’han disputat els premis. La competició, celebrada al camp de tir de la zona esportiva Eixample, consisteix en disparar 5 fletxes a una distància de 10 metres i encertar a la diana mirant de fer el màxim de punts. Amb la suma dels punts obtinguts es va ordenant la classificació. 

 Els participants van rebre un diploma acreditatiu i una fletxa de record: 

diplomes Festa Arqueria

En total, es van repartir 6 premis als millors classificats, que han sigut Adrián Lancharro, Àlex Simón, Genís Marco, David Belmonte, Carla Gabriel i Andrea Macho, els quals s’han endut un trofeu. A més a més, s’han donat 3 premis per bon comportament a Aleth Tapioles, Ricard Rodríguez i Andrey Nakhimov, consistents en un rellotge. Tots els participants van rebre un diploma acreditatiu i una fletxa de record.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: