Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La solidaritat triomfa en el primer torneig de golf de ‘La petita Emma’

Més de 150 persones participen en el torneig del Club Golf Costa Daurada i se sumen a la recaptació destinada a l’Emma, una nena d’un any i mig amb una malaltia crònica

Cloenda de la primera edició del torneig solidari ‘La petita Emma’, que es va celebrar a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center Cloenda de la primera edició del torneig solidari ‘La petita Emma’, que es va celebrar a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center GOLF COSTA DAURADA TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Juliol 2019 07:40

Les instal·lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center van rebre, el passat divendres, les més de 150 persones que van participar de manera activa en la primera edició del torneig solidari ‘La petita Emma’.

Aquesta iniciativa tenia com a principal objectiu la consecució de la màxima recaptació possible per ajudar la família de l’Emma, que amb només un any i mig fa front a una malaltia greu crònica. Els més de 150 assistents a l’acte, entre jugadors i col·laboradors, van contribuir a aquest objectiu solidari gràcies a les taxes d’inscripció al torneig i també a través de la fila zero, que va servir per augmentar la recaptació en favor de l’Emma.

Aquest torneig, celebrat a les instal·lacions de Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, va ser possible gràcies a l’empenta i la col·laboració establerta entre l’ens esportiu i la promotora de la incitativa, la tieta de l’Emma, qui va proposar la celebració d’aquest torneig solidari als responsables de Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. La idea va ser ràpidament acceptada i ha resultat tot un èxit, tal i com demostren els 120 jugadors inscrits per disputar un torneig que va comptar amb cinc categories en competició. A més, també s’hi va celebrar un partit d’exhibició mixt, entre dos dels millors jugadors de Catalunya, com són Ferran Bueno i Gerard Francino, i les número 1 del pàdel femení a Tarragona, Carlota Garcia i Ainara Pozuelo.

Finalitzada la competició, va donar inici l’acte de lliurament de premis, sorteig de regals i aperitiu de cloenda d’una iniciativa que ha superat les expectatives de l’organització davant l’èxit de convocatòria que ha assolit.

D’altra banda, Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center ja mira al futur i ho fa amb la preparació del torneig de pàdel ‘La closca’. Aquest tindrà lloc el proper divendres, 9 d’agost, i comptarà amb una cloenda molt especial, amb sopar i festa inclosos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: