Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Golf Costa Daurada Tarragona farà un homenatge a les seves campiones

L’equip femení es va proclamar campió del Quadrangular de la Federació Catalana de Golf, i una de les jugadores és la nova campiona de Catalunya infantil

L’equip femení es va proclamar campió del Quadrangular de la Federació Catalana de Golf, i una de les jugadores és la nova campiona de Catalunya infantil L’equip femení es va proclamar campió del Quadrangular de la Federació Catalana de Golf, i una de les jugadores és la nova campiona de Catalunya infantil FEDERACIÓ CATALANA DE GOLF
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Juliol 2019 07:59

El Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center està d’enhorabona, ja que el seu equip femení s’ha proclamat com a campió del Quadrangular Femení de la Federació Catalana de Golf, així com també lidera, a falta d’una prova, el triangular amb Reus i Raimat. A més, la seva jugadora Daniela Campillo s’ha alçat amb el títol de campiona de Catalunya infantil.

Les golfistes competeixen cada setmana en una lliga trimestral i també, amb caràcter mensual, ho fan en el torneig femení del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center.

Per tot plegat, l’entitat vol reconèixer a totes les seves jugadores pel seu esforç i constància, així com també celebrar els èxits recentment assolits. Ho farà amb un acte de reconeixement que tindrà lloc el proper 27 de juliol, durant el qual també es posarà en valor la qualitat de les dues escoles que manté actives l’entitat, com són JORGOLF i MILAGOLF.

Ambdues reben de manera regular les jugadores del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, que poden així millorar la seva tècnica i estratègia de joc. Per això, l’entitat vol aprofitar acte d’homenatge per reconèixer també la tasca que duen a terme els professors de l’entitat, sense els quals no hauria estat possible assolir els títols recentment obtinguts.

Un torneig molt especial

L’acte d’homenatge tindrà lloc el 27 de juliol sota el lema “Escola de campiones” i consistirà en la disputa d’un torneig amb un format innovador. Les jugadores seran les grans protagonistes d’una competició que inclourà també un còctel-festa de lliurament de premis i reconeixements.

El torneig serà disputat sota una modalitat innovadora, en la qual una jugadora formarà equip amb tres jugadors, formant així cada equip tres parelles mixtes. El resultat de la jugadora combinarà per al Fourball de cada jugador, mentre que el torneig “Escola de campiones” repartirà premis a les millors parelles i també per a la jugadora que aconsegueixi la millor suma del seu equip.

Sobre Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center

Ubicat a Tarragona, el Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center inclou diversos atractius per als amants de l’esport i la natura, atès que engloba un resort esportiu de primer nivell que inclou totes les comoditats: camp de golf de 18 forats de par 72 amb driving range i àrea de pràctiques; Pitch & Putt amb un recorregut de 18 forats, 7 pistes de pàdel panoràmiques d’última generació, 3 pistes de tenis de terra batuda i, properament, gimnàs DIR i spa. Més informació a www.golfcostadaurada.com

Aquest complex multiesportiu està ubicat en un entorn natural únic i a pocs minuts del mar i de Tarragona ciutat, en recinte que permet descobrir una nova forma de vida, tota vegada que properament Essentia Costa Daurada hi construirà un complex residencial ideat per als amants de la natura i la vida activa, que volen gaudir d’una residència en un lloc tranquil i, al mateix temps, proper a la ciutat.

Per a més informació es pot consultar el web http://essentia-costadaurada.com/

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: