Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els rivals de Nàstic i Reus a Segona B seran catalans, valencians i aragonesos

Tot i la comunicació feta als clubs per la RFEF, hi haurà derbi provincial sempre i quan el CF Reus pugui acaba competint a la categoria de bronze del futbol estatal

Imatge d'arxiu d'un derbi CF Reus-Nàstic a la Segona Divisó A, de la temporada 2017-18 Imatge d'arxiu d'un derbi CF Reus-Nàstic a la Segona Divisó A, de la temporada 2017-18 M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Juliol 2019 17:01

Després de la reunió de la Comissió de Segona Divisió B, la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha comunicat que els adversaris del Gimnàstic de Tarragona i del CF Reus Deportiu per aquesta nova temporada seran els equips de les federacions territorials de Catalunya, Comunitat Valenciana i Aragó i que corresponent al Grup III de la Segona Divisió B.

Els desplaçaments en el territori català seran els més comuns durant la competició regular. Un total de deu rivals, amb un únic derbi provincial, que disputarian Nàstic i Reus sempre i quan el club reusenc pugui acabar competint a la categoria de bronze del futbol estatal, una empresa que no serà gens fàcil. La resta d’equips catalans seran el Lleida Esportiu, AE Prat, UE Cornellà, RCD Espanyol B, FC Barcelona B, CE Sabadell, CF Badalona, UE Olot i UE Llagostera.

A l’Aragó hi haurà dos rivals, la SD Ejea i el CD Ebro. Mentre que un total de set equips es reparteixen per tot el territori del País Valencià: Villarreal CF B, CD Castelló, Valencia CF Mestalla, Atlético Levante UD, CF La Nucía, Hércules CF i l’Orihuela CF, que serà el desplaçament més llunyà dels 19 previstos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: