Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Javi Bonilla s’incorpora al Nàstic de Tarragona

El lateral sorià procedent de l'Ibiza UD signa un contracte per dues temporades

El lateral de l'Ibiza UD, Javier Bonilla, és nou jugador grana El lateral de l'Ibiza UD, Javier Bonilla, és nou jugador grana ARXIU / IBIZA UD
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Juliol 2019 23:02

El lateral esquerre Javier Bonilla Sevillano (Soria, 1990) es converteix en nou jugador del Gimnàstic de Tarragona per defensar l’escut grana fins a juny de 2021. Bonilla arriba lliure a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb l’Ibiza UD, equip de la Segona Divisió B on ha disputat el segon tram de la temporada 2018-2019 acumulant més de 1200 minuts de joc i un gol.

Entre les seves característiques hi destaca el rigor i l'ordre tàctic en la faceta defensiva, així com una bona arribada a camp rival per associar-se amb els companys o buscar la centrada a l’interior de l’àrea. La seva experiència a la categoria i gran capacitat tècnica amb cama esquerra també el fan perillós en les jugades a pilota aturada, qualitat que li ha permès tenir uns bons registres golejadors i assistents en la seva trajectòria professional.

Anteriorment, fa dues campanyes, va ser un fixe en el lateral esquerre del RCD Mallorca que va aconseguir el tornar a la categoria de plata del futbol nacional. Javi Bonilla és un jugador experimentat a la Segona Divisió B, amb un bagatge superior als 100 partits oficials disputats entre els dos equips balears, la SD Leioa i el Pontevedra CF. El nou jugador grana també va jugar a LaLiga 1|2|3 amb el CD Numancia, equip de la seva terra i on es va formar futbolísticament.

El lateral esquerre s’incorporarà a la disciplina grana juntament amb els seus nous companys d’equip aquest proper dilluns 15 de juliol per iniciar la pretemporada. En els propers dies s’anunciarà el dia i l’hora de la presentació oficial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: