Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Platja Torredembarra, nou rei del futbol platja català

El Platja Torredembarra CF es proclama campió de Catalunya de Futbol Platja Sènior masculí a casa, després de superar en la final el Marina Cambrils AE amb una gran exhibició ofensiva (7-1)

El Platja Torredembarra CF s’ha convertit en el nou campió de Catalunya de Futbol Platja Sènior masculí El Platja Torredembarra CF s’ha convertit en el nou campió de Catalunya de Futbol Platja Sènior masculí FCF
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 07 Juliol 2019 17:29

El Platja Torredembarra CF s’ha convertit en el nou rei del Futbol Platja català, en aixecar el Campionat de Catalunya de Futbol Platja Sènior masculí a casa, després de superar el Marina Cambrils AE amb una esplèndida exhibició (7-1), a la platja de La Paella de Torredembarra. Amb el triomf, els torrencs han sumat el seu segon títol de la màxima categoria al palmarès, enfront un conjunt cambrilenc que en la temporada del seu debut en la competició ha arribat fins a la final, completant una meritòria actuació que solament s’ha vist frenada per l’embranzida i l’allau ofensiu d’un imparable quadre local.

Amb un magnífic ambient entre el públic, els amfitrions han imposat el seu domini en el derbi de les comarques tarragonines des de l’arrencada, quan han començat a obrir forat en el marcador. Gastón Laduche ha encetat l’electrònic ajustant un cacau després d’orientar-se la pilota cap enfora, mentre que el porter Elliott Mounoud, mostrant una qualitat tècnica brillant, ha sortit amb l’esfèrica controlada a l’aire per ajustar des de la llunyania una canonada al pal i fer pujar el segon. En el segon quart, David Romero ha encarrilat el duel per als taronja convertint una volea de primeres, i a continuació Gastón Laduche ha anotat el quart transformant un servei de penal.

Final disputada entre el Platja Torredembarra CF i el Marina Cambrils AE: 

final futbol platja Torredembarra Cambrils

Matthew Ryan Clewley seria l’autor del gol de l’honor dels del Baix Camp en aprofitar una acció dividida a boca de canó, en un últim període on els del Tarragonès han acabat d’arrodonir el resultat. Sarandi Sobral s’ha afegit al llistat de golejadors en resoldre un tres contra dos, i tot seguit Gastón Laduche, amb un nou llançament de penal, signaria un hat - trick en el seu compte particular. Al seu torn, el porter especialista Elliott Mounoud, amb un altre golàs des de camp propi, tancaria una àmplia victòria per al record, amb la setena i definitiva diana dels torrencs, que dos anys després s’han tornat a proclamar campions de Catalunya, per la porta gran davant la seva afició.

L’entrega de trofeus ha anat a càrrec del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i delegat a Tarragona, Josep Vives; del vicepresident de l’FCF i delegat a Lleida, Jordi Terés; de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; del regidor d’esports de Torredembarra, Raúl García; i del seleccionador absolut masculí català de Futbol Platja, Diego Blanco.

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el vicepresident de la FCF, Josep Vives, lliurant el trofeu de campions: 

Eduard Rovira Platja Torredembarra CF

A més, també han estat presents durant el partit el directiu de l’FCF i delegat al Vallès Oriental, Juan Núñez; el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; el delegat comarcal de l’FCF al Baix Penedès, Toni Cansino; i la subdelegada de l’FCF al Vallès Oriental, Isabel Rivas.

Fitxa tècnica:

Platja Torredembarra CF (7): Elliott Mounoud, José Manuel Arias, Guillermo Montserrat, Carlos Millan i Sarandi Sobral. També han jugat Isaac Felius, Jeroni Rañé, Jordi Velardiez, Jairo Alexander, David Blasco, David Romero, Ian Tomàs i Gastón Laduche.

Marina Cambrils AE (1): Marc Andreu, Hugo Pérez, Soulimane Aouahoud, Fernando Nicolás Díaz i Samuel Garcia. També han jugat Joan Ferraté, Gerard Miquel, Adrián Morales, Gerard Méndez, Achraf Delhi, Adrià Piccini, Jaume Gumiel, Adriano Cardozo, Matthew Ryan Clewley i Joab Fatsini.

Gols: Gastón Laduche (1-0, 9’); Elliott Mounoud (2-0, 10’); David Romero (3-0, 16’); Gastón Laduche, p. (40, 20’); Matthew Ryan Clewley (4-1, 28’); Sarandi Sobral (5-1, 29’); Gastón Laduche, p. (6-1, 31’); Elliott Mounoud (7-1, 33’).

Conjunt arbitral: Edwar Gonzales Moreno i Enric Bureu Méndez (àrbitres principals); Max Van Esso Castellet (àrbitre assistent) i Marc Oltra Sáez (cronometrador).

Targetes grogues: a Carlos Millan (34’), del Platja Torredembarra CF; a Samuel Garcia (5’), Soulimane Aouahoud (15’), Adrián Morales (18’) i Fernando Nicolás Díaz (21’), del Marina Cambrils AE.

Targetes vermelles: a Soulimane Aouahoud (15’) i el delegat Joan Ferraté (17’), del Marina Cambrils AE.

Espectadors: unes 300 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: