Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou obre la Zona Esportiva i el Club Infantil durant l’estiu

De l’1 de juliol al 31 d’agost, es podran realitzar a la Platja de Llevant diverses activitats esportives per a totes les edats

La Zona Esportiva, situada davant el monument de Jaume I, compta amb un espai on es poden practicar diverses disciplines esportives o seguir una gran varietat de classes dirigides La Zona Esportiva, situada davant el monument de Jaume I, compta amb un espai on es poden practicar diverses disciplines esportives o seguir una gran varietat de classes dirigides CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Juliol 2019 17:33

L’Ajuntament de Salou ha obert les portes de la Zona Esportiva i del Club Infantil ubicats a la Platja de Llevant, amb l’arribada de la temporada turística. Es trobaran disponibles de dilluns a diumenge, des de l’1 de juliol fins el 31 d’agost. La zona esportiva tindrà un horari de 10 a 20h, mentre que el club infantil obrirà d'11 a 18h.

La Zona Esportiva, situada davant el monument de Jaume I, compta amb un espai on hi ha la possibilitat de practicar diverses disciplines esportives, amb pistes de petanca, bitlles, taules per a escacs, zona de tennis-taula, jocs infantils, pales, corfbol, camps de volei-platja i pista de bàsquet, a més d’una zona de fitness i cardiovascular que compta amb servei de monitoratge. Hi haurà també una gran varietat de classes dirigides d’aeròbic i manteniment, diàriament gratuïtes, i dona la possibilitat d’organització de competicions d’esports com volei-platja, futbol o bàsquet.

La Zona Esportiva compta amb els equipaments adequats per a tos el públics i edats, tal i com afirma el regidor d’Esports, Hèctor Màiquez, que afegeix que les instal·lacions “ofereixen la possibilitat de poder practicar diverses disciplines esportives, contribuint a la potenciació del lleure, a més d’una vida saludable”.

                                                                           El Club Intantil de platja (RAFAEL LÓPEZ-MONNÉ / PAT. DE TURISME): 

Club Infantil de platja Salou

També hi haurà activitats al Club Infantil de platja, on s’ofereix la possibilitat d’acollir per hores infants que podran gaudir de diverses activitats amb monitors qualificats. El màxim de durada són 3 hores per 7,45 euros. Una hora són 3,10 euros i 2 hores seran 5,10 euros. Els tiquets es podran adquirir a les instal·lacions del gimnàs de platja.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: