Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Miró fitxa Pablo Nájera

El jove jugador procedent del CE Vendrell i format a la pedrera del Barça serà la única incorporació del club per la pròxima temporada

El nou jugador del Reus Deportiu, Pablo Nájera El nou jugador del Reus Deportiu, Pablo Nájera REUS DEPORTIU
Esports Mireia Muñoz Caballero
Dilluns, 01 Juliol 2019 16:16

El Reus Deportiu ha presentat aquest dilluns 1 de juliol el fitxatge de Pablo Nájera per les pròximes quatre temporades. El jugador té 21 anys, prové del CE Vendrell i ha estat format a la pedrera del Barça.

Nájera arriba per millorar el joc atacant amb la seva velocitat i conducció, i amb té tota la confiança del director esportiu del club, Toni Sánchez, qui assegura que el jugador “ja ha demostrat que pot competir a la màxima competició estatal”, i per això el club “segueix apostant per la joventut i el talent”. Amb només 21 anys, el jugador ja és una de les joves promeses de l’OK Lliga.

Per la seva part, Nájera ha assegurat que no l’espanta portar un equip històric com el Reus Deportiu, sinó que es mostra motivat ja que “és una oportunitat que molt pocs tenen”.

Després de jugar a les categories inferiors del Barça, Nájera va debutar a l’OK Lliga amb el Vendrell. Va jugar la totalitat dels partits i va marcar vuit gols. A més, ha jugat en diverses categories inferiors de la selecció espanyola d’hoquei, quedant-se a les portes del campionat sub20 en 2017. El club reusenc ha apostat per ell després que el CE Vendrell baixés aquesta temporada a l’OK Lliga Plata.

                                                      Presentació del jugador Pablo Nájera: Presentació de Pablo Nájera

El reforç arriba en un bon moment després de que s’anunciés que el jugador Cristian Rodríguez no continuaria la pròxima temporada. Amb aquest fitxatge, els roig-i-negres pretenen mantenir-se com un dels millors de la lliga després de perdre tan sols un partit al llarg de l’última temporada a la Lliga Europea.

Des del Reus Deportiu Miró, descarten inicialment incoroprar més fitxatges, després de la renovació per una temporada més de l’entrenador del club, Jordi Garcia, i del jugador portuguès Tiago Rafael.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: