Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba Priorat 240, el circuit ciclista que permet conèixer tota la comarca

La pràctica del ciclisme es combina diàriament amb visites històriques, cellers, molins d'oli, piscines i altres llocs singulars / Se celebrarà de l’1 al 4 de juliol i del 5 al 8 d’agost

Priorat 240 combina diàriament la pràctica del ciclisme amb visites històriques, cellers, molins d'oli, piscines i altres llocs singular Priorat 240 combina diàriament la pràctica del ciclisme amb visites històriques, cellers, molins d'oli, piscines i altres llocs singular OFICINA DEL PRIORAT
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 30 Juny 2019 18:17

Priorat 240 és un circuit ciclista permanent que recorre les 26 singulars i encantadores poblacions d'aquesta comarca. La pràctica del ciclisme es combina diàriament amb visites històriques, cellers, molins d'oli, piscines i altres llocs singulars. Guiatge a càrrec de personal tècnic titulat i transport d'equipatge diaris.

L'activitat durarà quatre dies, de l'1 al 4 de juliol, és itinerant i ressegueix tota la comarca del Priorat. S’inicia i finalitza a Falset, i, entre altres poblacions, es pernocta a la Morera de Montsant i Margalef. L'activitat es tronarà a fer, del 5 al 8 d'agost.

Per a més informació i inscripcions cal posar-se en contacte amb Montsant Conglomerat SCCL (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 977 530 620 / 673 519 559).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: