Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç participa novament al Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV

S’ha creat una selecció municipal infantil per participar al torneig del Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Presentació del Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès Presentació del Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès CC ALT PENEDÈS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Juny 2019 14:59

Aquest cap de setmana, la zona esportiva del municipi de Sant Sadurní d’Anoia és l'escenari de la celebració del Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Aquesta és una competició de categoria infantil (nascuts els anys 2005 i 2006) configurada per equips o seleccions municipals, una característica que la fa única a Catalunya. El municipi de l’Arboç, tot i pertànyer a la comarca del Baix Penedès, ha estat convidat novament a participar-hi com a únic representant de la comarca després dels bons resultats assolits en les darreres edicions.

En la seva tercera participació al torneig, i sota la direcció del cos tècnic format per Dani Antolínez Solbas i Peter Curieses Moral, l’Arboç ha preparat una selecció dels millors jugadors del municipi formada per Omar Amghar Ghallit, Adam El Mansouri Belsifar, Ayoub Essalhi Essalhi, Gabriel Fernández Molina, Axel Gascón Cubero, Ibrahim Ghallit Ghallit, Alex Grande Miranda, Alejandro Martos Garrido, Jordi Miranda Curieses i Pau Segura Tamayo.

El Torneig Comarcal de Futbol 7 és una iniciativa del Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní, la Diputació de Barcelona i Penedès TV. La participació de la selecció arbocenca està patrocinada per l’Ajuntament de l’Arboç.

L’Ajuntament de l’Arboç està realitzant les oportunes gestions perquè el municipi sigui la seu de la propera edició d’aquest tradicional campionat penedesenc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: