Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils acull aquest cap de setmana la cinquena prova del Vichy Catalan Vòlei Tour

Tots els partits es disputaran el 22 i 23 de juny a la platja del Regueral

Imatge d'arxiu de la final femenina disputada l'any passat a Cambrils Imatge d'arxiu de la final femenina disputada l'any passat a Cambrils CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 21 Juny 2019 21:25

El proper cap de setmana, 22 i 23 de juny, es disputarà a la platja del Regueral de Cambrils la cinquena prova del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya 2019 de vòlei platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Aquesta és la primera prova que es disputa aquesta temporada a les comarques de Tarragona, un cop sobrepassat l’equador del campionat. La segona cita serà a Torredembarra els dies 27 i 28 de juliol, i la tercera i última el 7 i 8 de setembre a la platja de Cunit, que acollirà la gran final del campionat.

Tots els participants en el Vichy Catalan Vòlei Tour d'aquest cap de setmana disputaran la fase prèvia el dissabte al matí amb l’objectiu de classificar-se entre les 16 millors parelles (8 masculines i 8 femenines) que seguiran lluitant per proclamar-se campions el diumenge en la màxima categoria, la Vichy Catalan. Les finals de diumenge es jugaran amb aquest horari: a les 17 hores la femenina i a les 18 hores la masculina. Les finals, com és habitual, també es podran seguir en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Imatge d'arxiu de la final catalana masculina disputada l'any 2018 a Cambrils: 

Cambrils final masc vòlei 2018

El Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya 2019 està més obert que mai. En les quatre proves disputades fins ara s'ha vist vòlei platja de gran nivell, però cap de les parelles que s'han emportat la victòria ha repetit triomf. En categoria masculina, a Badalona van guanyar Carlos Mora i Javi Naya; a Vilanova i la Geltrú Nico Zanotta i Hernán Tovar; al Masnou Agustín Correa i Lluís Badosa, i a la darrera prova celebrada a Lloret de Mar el triomf se’l van endur Lluís Badosa i Fran Plaza.

En categoria femenina la situació és molt semblant. Les vigents campiones del Vichy Catalan Vòlei Tour, Ester Ribera i Lia Merteki van estrenar-se a Badalona amb victòria, però no han tornat a participar en el campionat d'enguany. A Vilanova les campiones van ser Elena Biosca i Júlia Bonet, al Masnou el triomf va anar a parar a mans de Carla Martínez i Marta Garcia, segones a Lloret de Mar, on es van imposar Erika Kliokmanaite i Núria Bouza, candidates al títol si sumen més participacions al circuit. Fins al moment han participat en l'edició 2019 del Vichy Catalan Vòlei Tour més de 200 parelles, 99 en categoria masculina i 105 en la femenina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: