Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El fisioterapeuta del Barça Toni Bové parlarà de lesions esportives a Montblanc

L'acte tindrà lloc aquest divendres 14 de juny, a les 20h, a l'antic Hospital de Santa Magdalena, amb motiu dels 50 anys del CB Montblanc

El fisioterapeuta Toni Bové, amb l'exjugador del FC Barcelona de bàsquet Joan Carles Navarro El fisioterapeuta Toni Bové, amb l'exjugador del FC Barcelona de bàsquet Joan Carles Navarro CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 14 Juny 2019 07:51

El pròxim divendres 14 de juny, a les 8 del vespre, l'antic Hospital de Santa Magdalena acollirà un nou acte dels 50 anys del Club Bàsquet Montblanc. En aquesta ocasió, el conegut fisioterapeuta Toni Bové parlarà sobre lesions esportives i com prevenir-les.

Toni Bové

Toni Bové és Diplomat Universitari en Infermeria i fisioterapeuta, format a l'Hospital Clínic de Barcelona, i també és expert en traumatologia. També té el Màster en Bioètica i Doctorant en Ciències de la Salut.

Des de l'any 1977 exerceix com a fisioterapeuta expert en esport professional, i ha estat un total de 34 anys al primer equip del FC Barcelona de bàsquet, conquerint amb l'equip 59 títols.

És professor a l'Escola Universitària Gimbernat de Fisioteràpia de l'Esport i al postgrau d'embenatges funcionals. També imparteix classes de Reeducació esportiva a la Universitat Blanquerna Ramon Llull. Actualment, forma part de l'equip mèdic de l'Àrea FCB Universitas, dedicada a la investigació científica per a fomentar el rendiment esportiu i transmetre el coneixement. Ha realitzat estades en diferents equips de l'NBA i en hospitals i universitats dels Estats Units.

Toni Bové ha exercit com a fisioterapeuta del Comitè Olímpic Espanyol als nou darrers Jocs Olímpics: Los Angeles, Seül, Barcelona, Atlanta, Sidney, Atenes, Pequín, Londres i Rio de Janeiro, així com als Jocs Paralímpics de Barcelona'92 i en dos Jocs de la Mediterrània: Almeria i Pescara. Bové publicat dos llibres: 'L'embenatge funcional', que porta sis edicions, i 'El cuidador esportiu'.

El treball de Bové ha merescut els següents reconeixements públics: membre honorari de la National Athletic Trainer's Association; premi de fisioteràpia June Nystron; medalla de bronze de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu; Premi Medicina Esportiva de Mundo Deportivo; Medalla Pierre de Coubertin del Comitè Olímpic Internacional; i premi Ciutat de L'Hospitalet.

Toni Bové col·labora actualment amb el programa de TV3 i Catalunya Ràdio 'El club de la mitjanit'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: