Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club d'Esports Vendrell ret un homenatge a Pep Cid

L'homenatge a l'exjugador i exdelegat tindrà lloc aquest dissabte 8 de juny, a la tarda, amb actes socials i esportius al Pavelló del Club d'Esports Vendrell

Captura de pantalla de Pep Cid, durant la celebració d'un dels títols aconseguits en la darrera època pel primer equip del CE Vendrell Captura de pantalla de Pep Cid, durant la celebració d'un dels títols aconseguits en la darrera època pel primer equip del CE Vendrell RTVELVENDRELL.CAT
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 07 Juny 2019 18:28

Aquest dissabte 8 de juny, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, tindrà lloc un homenatge a Pep Cid, que va ser jugador, directiu i delegat del primer equip d'hoquei del Club d'Esports Vendrell.

El programa d'activitats s'iniciarà, a les 18:30 h, amb un partit de veterans entre CE Vendrell i FC Barcelona. A les 19:30 h, se celebrarà l'acte d'homenatge i, a les 20 h, tindrà lloc un partit dun combinat de jugadors de l'OK Lliga i de la Copa CERS.

L'homenatge finalitzarà amb un sopar de germanor. Per assistir-hi, cal inscriure's al Bar Montserrat-Cal Guitarra.

Pep Cid va morir el passat 26 d'abril del 2018, als 54 anys d'edat, arran d'una malaltia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: