Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot preparat per al Triatló de Cambrils

Les inscripcions seguiran obertes fins aquest dijous 6 de juny a les 14 h

Imatge del Triatló de Cambrils en una edició anterior Imatge del Triatló de Cambrils en una edició anterior CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Juny 2019 13:08

El Triatló de Cambrils arriba aquest diumenge 9 de juny. És la segona prova del circuit Just Tri by freshwave, iniciat a Tarragona el passat 25 de maig i que properament tindrà a l’Hospitalet de l’Infant la seva tercera i darrera cita. Pel que fa les distàncies, el Triatló de Cambrils comptarà amb un total de tres modalitats diferents: olímpica (1500m natació, 40km ciclisme, 10km cursa a peu), sprint (750m natació, 21,5km ciclisme, 5km cursa a peu) i super sprint (350m natació, 7,5km ciclisme, 2,5km cursa a peu). Totes les modalitats són individuals excepte la olímpica i l’sprint, que també es poden disputar per relleus. Les inscripcions per al Triatló de Cambrils seguiran obertes al web de Justri, fins al dijous 6 de juny, a les 14 h.

El Triatló de Cambrils donarà el tret de sortida el diumenge 9 de juny, a partir de les 8 h, des de la Platja de la Riera d’Alforja, des d’on els triatletes nedaran inicialment per encarar després el circuit de bicicleta per la carretera T-325. Per últim, serà el torn d’un sector de cursa a peu al llarg de la Platja de la Llosa, on l’arc d’arribada esperarà els participants.

La recollida dels dorsals es durà a terme a la zona EXPO, ubicada a la Platja de la Llosa, el dissabte 8 de juny, de 17 h a 20 h, o el mateix diumenge de 06:15 h a 07:30 h.

Punts al circuit Just Tri by freshwave®

El circuit Just Tri by freshwave® ofereix als triatletes participants la possibilitat d’acumular punts a les tres cites del circuit. Aquells inscrits que competeixin en categoria olímpica individual a les proves de Tarragona (25 de maig), Cambrils (9 de juny) i l’Hospitalet de l’Infant (1 de setembre) sumaran punts a la classificació general del circuit Just Tri. A finals de 2019 se celebrarà una cerimònia d’entrega de premis a l’hotel SB Ciutat de Tarragona on es premiarà els 10 millors triatletes en categoria masculina i femenina, així com el club amb una major participació al circuit.

Preus especials per a clubs

Cal recordar que el circuit Just Tri by freshwave® compta amb preus especials per a clubs amb més de 10 persones inscrites. Per gaudir de la promoció cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: