Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CP Calafell finalitza la temporada amb una derrota a Igualada

La derrota per 7 a 3 combinada amb la victòria del Girona va impedir als calafellencs classificar-se per a la WS Europe Cup

Els jugadors del CP Calafell Tot l'Any en el moment de sortir al pavelló de Les Comes de l'Igualada Els jugadors del CP Calafell Tot l'Any en el moment de sortir al pavelló de Les Comes de l'Igualada CP CALAFELL
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Juny 2019 08:23

Una setmana després d'assegurar-se la permanència a l'OK Lliga, el CP Calafell Tot l'Any visitava el pavelló de Les Comes d'Igualada en l'última jornada del campionat amb l'esperança de poder aconseguir la novena plaça que li donava dret a classificar-se per a la WS Europe Cup (antiga Copa CERS). Però l'Igualada no va donar cap opció al Calafell, a qui es va imposar amb un clar 7 a 3. L'altra opció passava per esperar la derrota del Girona, però aquests van fer els deures i van guanyar el seu partit a casa davant del Noia per 6 a 2.

Pel que fa al partit, l'Igualada va agafar la directa i, en només 21 minuts, ja havia sentenciat el partit amb 4-0. El CP Calafell va intentar entrar en el partit, però cada cop que marcava l'Igualada tornava a anotar. Finalment, el partit va acabar amb un 7 a 3 a favors dels de l'Anoia.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: