Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Festival FutbolNet al Vendrell

Serà aquest dissabte, de 10 a 13h, a la pista Cruyff Court, i es comptarà amb la presència de participants d'altres programes veïns, com els de l'Arboç i Cunit

FutbolNet pretén educar els infants i joves a través del foment dels valors positius que es deriven de la pràctica esportiva. A la imatge, un grup de joves jugant al Vendrell FutbolNet pretén educar els infants i joves a través del foment dels valors positius que es deriven de la pràctica esportiva. A la imatge, un grup de joves jugant al Vendrell CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Juny 2019 08:45

Aquest dissabte 1 de juny, de 10 a 13 h, a la pista Cruyff Court (c/ Alt Penedès), tindrà lloc el Festival FutbolNet, al Vendrell.

El Festival FutbolNet és una activitat oberta a tot el municipi que es realitza a les acaballes del programa com una activitat de cloenda de la temporada 2018-19 i per donar visibilitat a tota la població del que s'està fent. Es comptarà amb la presència dels participants dels programes veïns, com els de l'Arboç i Cunit, que es desplaçaran fins al Vendrell per poder gaudir tots plegats de la jornada.

Què és el FutbolNet?

Els participants FutbolNet són els encarregats de dirigir, amb la supervisió de l'equip educatiu, l'activitat a tots aquells infants i joves del municipi que hi vulguin participar.

Durant aquest curs 2018-2019, el Vendrell ha estat un dels municipis catalans on es desenvolupa el programa FutbolNet, un projecte impulsat per la Fundació FC Barcelona que pretén educar els infants i joves a través del foment dels valors positius que es deriven de la pràctica esportiva.

L’activitat no ha tingut cap cost per als usuaris i s'ha fet a l’escola Teresina Martorell, els dimarts i els dijous, de 17 h a 19 h, i va adreçada a infants i joves de 12 a 16 anys. El projecte és obert a tothom, però preferentment l’elecció dels beneficiaris s'ha fet seguint criteris de vulnerabilitat social i econòmica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: