Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llum verda a la gestió del Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània

La Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona arriben a un acord per a la gestió de l’equipament

Imatge del Palau d'Esports Catalunya, a l'Anella Mediterrània, ubicada a Campclar Imatge del Palau d'Esports Catalunya, a l'Anella Mediterrània, ubicada a Campclar ROGER SEGURA / ACN
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Mai 2019 18:16

Acord total polític i institucional per a la gestió del Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània. Així s’ha informat el desbloqueig de la gestió d’aquest equipament ubicat al barri tarragoní de Campclar, arran de l’acord al qual han arribat aquest migdia l’alcalde en funcions, Josep Fèlix Ballesteros, i el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, que s’han reunit aquest dilluns, 27 de maig, a Barcelona. “Només queden uns detalls tècnics i jurídics per concretar, però que estem convençuts que s’arribarà a un acord total un cop superats aquests serrells”, ha explicat Ballesteros.

El Palau d'Esports Catalunya, ubicat a l'Anella Mediterrània, compta amb una capacitat màxima de 5.000 espectadors i es va inaugurar el passat mes de juny amb motiu dels Jocs Mediterranis, competició durant la qual va acollir la competició d'handbol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: