El Reus Deportiu es deixa el subcampionat al Palau Blaugrana

Els roig-i-negres perden el clàssic (2-0) i ja no dependran d'ells mateixos per recuperar la segona plaça en l'última jornada de l'OK Lliga

Marc Julià davant de Marg Gual, aquesta tarda, al clàssic disputat al Palau Blaugrana Marc Julià davant de Marg Gual, aquesta tarda, al clàssic disputat al Palau Blaugrana BARÇA LASSA
Dissabte, 25 Mai 2019 22:08

El clàssic Barça-Reus Deportiu ha servit per homenatjar el jugador blaugrana Marc Gual -que també va ser jugador roig-i-negre-. Abans de comenarçar el partit al Palau Blaugrana els dos equips li han fet una passadís en reconeixement a la seva trajectòria.

El jugador del Barça Marc Gual ha recolit el trofeu com a campió de l'OK Lliga 2018-19:

Marc Gual copa

El primer gol del Barça Lassa ha arribat ben aviat, de la mà de Matías Pascual, que avançava els locals al minut 7 (1-0). L'àrbitre ha xiulat penal contra el Reus al minut 22, però Càndid Ballart ha endevinat la intenció de Marc Gual i ha evitat el gol. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

A la segona part, el Reus Deportiu Miró ha tingut un parell de bones ocasions per igualar el partit. La primera ha arribat al minut 45, quan l'àrbitre ha senyalat una targeta blava a Alabart, però Marc Julià no ha pogut transformar la corresponent falta directa. En l'acció següent, el FC Barcelona ha comès la seva desena falta. Àlex Rodríguez ha estat l'encarregat d'executar la directa, però tampoc ha pogut aprofitar l'oportunitat i el marcador seguia sense moure's.

El Reus ho intentava però on trobava la sort de cara a porteria. El Barça, que tampoc renunciava a ampliar el marcador, ha trobat fortuna al minut 48', quan Pablo Álvarez ha anotat el segon i definitiu gol (2-0).

Amb aquesta derrota, el Reus Deportiu Miró perd la segona plaça, que ara ocupa provisonalment el Noia Freixenet, que s'ha imposat avui al Caldes (5-4). Demà el Liceo -que es troba empatat a 60 punts amb el Reus- podria desbancar els del Penedès si demà guanya el seu partit davant l'Alcobendas. En qualsevol cas, el Reus Deportiu ja no dependrà d'ell mateix per aconseguir el campionat de l'OK Lliga. Tant si guanya l'últim partit del campionat a casa davant el Voltregà (dissabte 1 de juny, a les 21h), tot dependrà del que facin Liceo i Noia.

Alineacions:

Barça Lassa (2): Sergi Fernández, Marc Gual, Matías Pascual, Pablo Álvarez i Pau Bargalló – cinc inicial – Nil Roca, Ignacio Alabart, Antonio ‘Chino’ Miguélez i Joao Rodrigues.

Reus Deportiu Miró (0): Ballart, Bancells, Julià, Àlex R. i Carballeira – cinc inicial – Salvat, Del Rio, Rafael, Cristian i Matilla.