Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hospitalet de l’Infant acull diumenge la primera prova del III Open Tarragona BTT Megabici

En aquesta prova és previst que hi participin més d’un centenar de persones

L’Hospitalet de l’Infant serà la seu de la primera prova de l’Open Tarragona BTT Megabici 2019. A la imatge, l'edició de l'any passat L’Hospitalet de l’Infant serà la seu de la primera prova de l’Open Tarragona BTT Megabici 2019. A la imatge, l'edició de l'any passat CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Mai 2019 11:05

L’Hospitalet de l’Infant serà la seu de la primera prova de l’Open Tarragona BTT Megabici 2019 el proper diumenge 26 de maig. En aquesta prova és previst que hi participin més d’un centenar de persones, segons preveuen els organitzadors (Megabici, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant).

Es tracta d'una prova oberta a tothom, perquè enguany s’hi ha incorporat la modalitat “Open”, que permet que, a diferència de les anteriors edicions del campionat, hi puguin prendre part ciclistes que no estan federats, pagant una assegurança de dia. Les categories previstes són: cadet, fèmina cadet, júnior, fèmina junior, elit, fèmina elit, Sub23, fèmina sub23, màster 30, màster 40, màster 50 i màster 60.

Open Megabici 2018

D’aquesta manera, tindran l’opció de fer un circuit ràpid, tècnic i divertit, de xx km, amb constants pujades i baixades, envoltat de mar i muntanya. Els ciclistes hauran de completar-hi un nombre determinat de voltes, en funció de l’edat o de la categoria, per la qual cosa es donarà cabuda tant a competidors novells com a d’altres amb més experiència i destresa tècnica. El recorregut transcorrerà per pistes i camins, senders, barrancs…

Després de la prova de l’Hosptitalet de l’Infant es disputaran les altres dues proves previstes en aquest campionat de mountain bike: la del Molar (el 30 de juny); i la de Miami Platja (el 21 de juliol). En tots els casos, l’organització compta amb la col·laboració dels respectius ajuntaments.

Amb aquesta tercera edició de l’Open Tarragona BTT Megabici, es busca consolidar aquest campionat en el calendari autonòmic com una competició de ciclisme del més alt nivell organitzatiu i d’assistència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: