Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obertes les inscripcions a la 20a Travessia Nedant Fermí Morera a Torredembarra

La travessia tindrà lloc el 6 de juliol

Imatge de la platja de Baix a Mar de Torredembarra Imatge de la platja de Baix a Mar de Torredembarra CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 23 Mai 2019 18:09

Torredembarra obre les inscripcions la 20a Travessia Nedant – Memorial Fermí Morera, que tindrà lloc el proper 6 de juliol. Aquesta prova s'inclou en el Circuit Català de Travessies, i per tant puntuable per als nedadors.

L’organització va a càrrec de la Regidoria d'Esport conjuntament amb la direcció tècnica del Club Natació Sincronitzada Torredembarra, amb la col·laboració de l’Associació de Rem-Vogadors de Baix a Mar i el Club Marítim Torredembarra. Les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç.

Les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest enllaç. Una vegada duta a terme la inscripció en línia, les inscripcions dels nedadors s’hauran de trametre a les oficines del c/ Rosella s/n (Zona Esportiva Municipal), tel. 977 64 00 25 ext.862 o bé per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. La data de finalització d’inscripció serà el proper 3 de juliol de 2019. El preu de la inscripció anticipada és de 5 euros per als menors i 10 euros per a la categoria absoluta. El mateix dia, el preu serà de 7 euros els menors i 12 euros per a la categoria absoluta. El nedador que no disposi de llicència federativa expedida per la FCN en vigor podrà sol·licitar la llicència d’un dia amb un cost de 3,70 euros.

L’edició d’enguany inclou la samarreta tècnica en el preu d’inscripció. Per als primers 60 inscrits en la prova absoluta, a més, tindran de regal el llibre ‘La Vall de la Vida – l’Aventura de l’Everest’ del mateix Fermí Morera, crònica i vivències com a periodista que va formar part de la primera expedició tarragonina a l’Everest l’any 1997. També, com a novetat, la prova es cronometrarà amb xip electrònic. 

Dues travessies

Com cada any, hi ha dues travessies, la ‘Travessia de Menors’ amb diferents categories i amb un recorregut de 500 metres,  amb sortida a les 10.30 h, davant del Bloc de la Platja de Baix a Mar, fent un circuit. La ‘Travessia Absoluta’, amb un recorregut de 2.200 metres, i amb sortida a les 11 h, també davant del Bloc de la Platja de Baix a Mar i arribada al mateix lloc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: