Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La piscina Sylvia Fontana de Campclar reobrirà al públic el mes de juny

Hi ha la possibilitat de realitzar cursos de natació i activitats aquàtiques durant tot l’estiu

Imatge de la psicina Sylvia Fontana, que s'obrirà al públic el pròxim 3 de juny Imatge de la psicina Sylvia Fontana, que s'obrirà al públic el pròxim 3 de juny MAURI
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Mai 2019 16:32

La piscina Sylvia Fontana ubicada a l’Anella Mediterrània de Campclar, Tarragona, reobrirà al públic aquest estiu, a partir del dilluns 3 de juny. Aquesta instal·lació estarà a disposició dels banyistes en horari de 13 h a 18 h, de dilluns a divendres, i de 10 h a 14, els diumenges, del 3 al 23 de juny. A partir del 24 de juny i fins al 29 de setembre, l’horari serà de 10 h a 20 h, de dilluns a dissabte, i de 10 h a 14 h els diumenges. Aquest serà el primer estiu complet que obri aquesta instal·lació, després que l'any passat estigués a disposició del públic a partir del 9 de juliol, només uns dies després de la seva inauguració oficial amb motiu dels Jocs Mediterranis.

A banda de l'oferta a tots els nedadors que ho desitgin, cal recordar que la piscina Sylvia Fontana serà escenari de cinc competicions organitzades per les federacions espanyola i catalana de natació. El 29 i 30 de juny, se celebrarà el Campionat de Catalunya juvenil masculí de Waterpolo. Del 5 al 7 de juliol, tindrà lloc el Campionat de Catalunya d'Estiu Infantil de Natació. De l’11 al 14 de juliol, es realitzarà el Campionat Màsters Espanya d'estiu.Del 18 al 21 de juliol, se celebrarà el Campionat d'Espanya Aleví d'Estiu. Per últim, el mes de setembre, tindrà lloc la Copa Catalunya Absoluta de Waterpolo. Es calcula que totes les proves poden aplegar un total de 2.000 esportistes, aproximadament i l’accés com a espectadors a les competicions serà gratuït per tothom.

Durant els dies de competició, les dues piscines del complex esportiu de Campclar no estaran a disposició ni dels abonats ni dels nedadors ocasionals. El gimnàs, en canvi, es mantindrà obert en l’horari normal.

Una oferta completa

Amb la seva reobertura, la piscina Sylvia Fontana se suma a l'oferta d’activitats a les piscines municipals. Durant juliol i agost aquestes instal·lacions acullen cursos de natació i activitats com aquafitness, aquaspinning o aquagim. El conjunt de l'oferta d'activitats es pot consultar al web del Patronat Municipal d'Esports.

També hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament que permet utilitzar les piscines del Patronat Municipal d'Esports durant l'estiu, del 25 de juny al 10 de setembre. Els preus per a tota la temporada oscil·len entre els 18,90 euros pels infants i la tercera edat, fins als 40,50 euros dels adults. També existeix un abonament familiar que per 90,60 euros dona accés a una parella i els seus fills menors de 18 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: