El Calafell es complica la vida en el tram final de lliga

Els calafellencs van ser golejats pel Girona (5-1) i se situen a 3 punts del descens

El CP Calafell va caure golejat pel Girona El CP Calafell va caure golejat pel Girona CALAFELL TV
Dilluns, 20 Mai 2019 08:25

El CP Calafell Tot l'Any va sortir golejat dissabte de la pista del Citylift Girona, la qual cosa l'obliga a guanyar un dels dos partits que resten per acabar l'OK Lliga.

Raúl Pelícano va marcar pels gironins dos gols -el primer de penal- en els primers vuit minuts de partit (2-0). El Calafell va reaccionar i va retallar distàncies gràcies a un gol de Gerard Pujol, en el minut 10 (2-1).

Però la dinàmica del partit no seria aquesta i el Girona va acabar golejant l'equip del Baix Penedès amb tres dianes més d'Oriol García, Raúl Pelicano i Marc Palazón, que van donar el resultat definitiu de 5 a 1.

Després d'aquesta derrota, el CP Calafell és novè classificat, amb 30 punts, a tres de la zona de descens. Això l'obliga a aconseguir una victòria en un dels dos partits que li queden si no vol patir per mantenir la categoria. En la penúltima jornada, tindran una bona ocasió davant de l'Alcoi, cuer de la classificació i sense opcions de permanència.