El Nàstic perd per la mínima a Córdoba

L'equip grana ha rebut tres gols en tan sols set minuts però ha estat capaç de retallar i s'ha quedat a un pas de l'empat (4-3)

Uche mira de controlar una pilota davant la presència d'un jugador del Córdoba en el partit disputat aquesta tarda al Nuevo Arcángel Uche mira de controlar una pilota davant la presència d'un jugador del Córdoba en el partit disputat aquesta tarda al Nuevo Arcángel CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 19 Mai 2019 22:40

El Nàstic ha perdut al Nuevo Arcángel en un partit marcat pels tres gols del conjunt andalús en set minuts durant la primera part. L'equip d'Enrique Martín ha pogut retallar distàncies a la segona part i s'ha quedat a un pas de l'empat. Queden tres jornades per acabar la lliga i diumenge vinent rebrà al Nou Estadi a l'Elche CF.

Després d'uns primers minuts on els dos equips s'han alternat en el domini de la pilota, la primera ocasió clara de gol ha estat pel Nàstic. En el minut 14, Pol Valentín ha fet una jugada individual per banda dreta que ha acabat amb una centrada rematada per Imanol fregant el pal esquerre de la porteria andalusa. Però el Córdoba CF ha replicat amb contundència entre els minuts 19 i 26, ja que Javi Lara amb una falta a la frontal de l'àrea i Álex Menéndez i Alfaro amb dos xuts potents han fet pujar el 3 a 0 al marcador, resultat amb el que s'ha arribat al descans3

En començar la segona part, l'equip andalús ha tingut un parell d'opcions que Becerra ha pogut rebutjar, pero en el minut 60 Alfaro en un 1 contra 1 amb el porter grana ha pogut fer el 4-0. En la següent jugada, Uche ha aprofitat una passada dins l'àrea de Luis Suárez per retallar distàncies. A la recta final del partit, quan semblava que ja no es mouria el marcador, el conjunt grana s'ha quedat a un pas de l'empat: en el minut 88 Pol Prats ha fet el 4-2 amb un xut creuat dins l'àrea i en el 90 Luis Suárez ha fet el definitiu 4-3 amb una rematada a la frontal de la petita.