La Pobla s'acomiada de la lliga amb un empat amb el Terrassa

El filial grana acaba la temporada a Tercera Divisió en catorzena posició

Imatge del partit disputat avui al Municipal entre el CF Pobla de Mafumet i el Terrasssa FC Imatge del partit disputat avui al Municipal entre el CF Pobla de Mafumet i el Terrasssa FC TERRASSA FC
Diumenge, 19 Mai 2019 16:43

El CF Pobla de Mafumet ha empatat a 1 contra el Terrassa FC, en la última jornada de lliga de la Tercera Divisió.

El partit començava amb un gol anul·lat de Guillermo, per fora de joc. El visitant Carreon, també, ho ha intentat diverses vegades durant la primera meitat de partit, però sense encert.

A la segona meitat, La Pobla ha dominat l'encontre. Al minut 59, l'àrbitre ha xiulat penal a favor dels pobletans, després d'unes mans dintre l'àrea del Terrassa. L'encarregat de transformar-lo i augmentar el marcador ha estat Sergio Montero.

L'alegria ha durat poc al Municipal, ja que tan sols, dos minuts més tard, Carreon, del Terrassa, ha empatat el partit, posant l'1 a 1 definitiu en el marcador.

Els homes d'Alberto Gallego acaben la temporada en catorzena posició, amb un total de 48 punts.