Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Marxa Solidària de l’Escola l’Antina de Torredembarra arriba aquest diumenge

Enguany els beneficis de la marxa es destinaran a la Protectora d’Animals de Torredembarra

Imatge d'arxiu de la sortida d'una edició anterior de la Marxa Solidària de Torredembarra Imatge d'arxiu de la sortida d'una edició anterior de la Marxa Solidària de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Mai 2019 16:21

“Respectem els animals. Està a les teves mans. Ajuda’ls!”. Amb aquest lema, l’alumnat de 5è de l’Escola l’Antina i l’Ajuntament de Torredembarra, a través de les regidories d’Educació i d’Esport, organitzen la III Marxa Solidària que enguany destinarà els beneficis a la Protectora d’Animals de Torredembarra i que tindrà lloc aquest diumenge 19 de maig, a partir de les 10.30 h. El motiu és la recaptació de diners per a aquesta entitat torrenca que té com a finalitat ajudar i protegir els animals abandonats cobrint les seves necessitats més bàsiques.

Els infants menors de 3 anys tenen la inscripció gratuïta, per a la resta el preu d’inscripció són 2 euros. També hi haurà l’opció del “dorsal 000” per a aquelles entitats, empreses, institucions, o a títol individual, que vulguin fer alguna aportació diferent (caldrà adreçar-se a l’Escola l’Antina).

Així, el diumenge 19 de maig, a les 10.30 h, des del pati de l’escola, s’ha previst la sortida de la marxa amb un recorregut de 3,7 Km. Cal destacar que la coordinació d’aquesta marxa va a càrrec dels mateixos nens i nenes de 5è de l’Antina i es pretén que sigui un acte festiu i solidari, que compti amb molta participació ciutadana (famílies, entitats, associacions, centres docents,...) del municipi o de qualsevol lloc. Per amenitzar l’arribada dels participants s’ha previst un fi de festa amb inflables, tallers infantils, servei de bar i un concert amb la banda de pop O-xenta’s.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: