Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Contador i Pereiro participaran a la marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara

Prop de 7.000 partcipants ompliran, aquest diumenge 19 de maig, Reus i les carreteres de les Muntanyes de Prades

La 6a edició de la marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara tornarà a unir Reus amb les carreteres de les Muntanyes de Prades La 6a edició de la marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara tornarà a unir Reus amb les carreteres de les Muntanyes de Prades ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Mai 2019 12:40

La sisena edició de la marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara tornarà a omplir, aquest diumenge 19 de maig, Reus i les carreteres de les Muntanyes de Prades amb 7.000 participants. A més d'aquests participants, entre els quals hi haurà els guanyadors del Tour de França Alberto Contador i Óscar Pereiro i el guanyador de la Vuelta Melcior Mauri, milers de persones que acompanyen els inscrits ocuparan els establiments hotelers de la ciutat i de diversos municipis de la Costa D aurada. Segons l'organització la Polar Gran Fondo, amb un 12% de dones inscrites (més de 800), és la cursa d'aquestes característiques amb el nombre de participants femenines més elevat arreu de lEstat espanyol.

La cursa torna a oferir la possibilitat de competir en una de les tres distàncies següents: 188 quilòmetres (2.500 persones inscrites), 135 quilòmetres (2.500 persones inscrites) i 95 quilòmetres (2.000 persones inscrites).

El director tècnic de la cursa, August Pascual, ha explicat que l’origen dels participants abasta un ampli ventall de procedències, amb un 15 per cent d’inscrits estrangers (majoritàriament de Portugal, França, el Regne Unit i Alemanya). El 35 per cent de persones inscrites procedeix de comunitats autònomes de fora de Catalunya, mentre la província espanyola amb més participants és Barcelona, seguida de Tarragona, València i Castelló.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d'Esports, Jordi Cervera, han participat a la presentació de la cursa i han destacat l'important ressò esportiu i també econòmic d'aquest esdeveniment.

Presentació Polar Gran fondo La Mussara 2019

Participació femenina

Des de l’organització s’ha tornat a posar en valor la important presència de dones en aquest esdeveniment i s’ha insistit que la presència de dones en el món del ciclisme és un fenomen a l'alça, tal i com es fa palès amb la Polar Gran Fondo.

L'Ajuntament de Reus i l'empresa Win Bike Events, organitzadora de la Polar Gran Fondo, van signar el maig de 2017 un acord estable de col·laboració perquè l’esdeveniment ciclista tingui seu a Reus. Un acord que s’emmarca en la política de projecció de la ciutat que porta a terme l’Ajuntament de Reus per tal de fomentar la realització d’activitats a la ciutat de caire esportiu, cultural i econòmic que beneficien alhora el conjunt de la població i el sectors directament relacionats.

Polar Gran Fondo La Mussara

La Polar Gran Fondo La Mussara és una marxa cicloturista de caràcter no competitiu que discorre per les carreteres de la demarcació de Tarragona amb Reus com a punt de partida i arribada. La sortida és el diumenge 19 de maig i es farà en diferents onades des de les instal·lacions de firaReus.

Afectacions al trànsit

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, el diumenge 19 de maig hi haurà diverses afectacions al trànsit amb motiu de la marxa ciclista, amb sortida i arribada davant de l’Edifici Tecnoparc.

Els recorreguts urbans de la cursa tant de sortida com d’arribada són els següents:

Sortida: carrer de l’ Argentina (Edifici Tecnoparc), avinguda de Bellissens, avinguda del President Macià, avinguda de Sant Bernat Calbó, avinguda dels Països Catalans i avinguda de Falset en direcció a Maspujols.
Entrada: avinguda del Morell, Camí Vell de Reus a Valls, Camí de Valls, avinguda de Marià Fortuny, avinguda de Tarragona en direcció a Tecnoparc, carrer de l’Argentina i arribada al passeig de la Cambra de Comerç.

En determinats punts del recorregut estarà prohibit l'estacionament de vehicles entre les 14:00 h del dissabte i les 20:00 h del diumenge. El recorregut, les afectacions al trànsit i els itineraris alternatius estaran degudament senyalitzats amb panells informatius.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: