Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club Gimnàstica Estètica Constantí es proclama campió d’Espanya en categoria Infantil i Júnior

Els equips Infantil i Júnior han tornat a fer història al Campionat d'Espanya disputat a Sagunt

Els equips Infantil i Júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí s'han proclamat campions d'Espanya aquest cap de setmana a Sagunt Els equips Infantil i Júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí s'han proclamat campions d'Espanya aquest cap de setmana a Sagunt CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Mai 2019 11:20

Els equips Infantil 12-14 i Júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí han aconseguit fer història després d’aconseguir proclamar-se guanyadors del Campiona d’Espanya que s’ha celebrat aquest cap de setmana, a Sagunt (València).

Després d’assolir el primer lloc del podi en l’Open AGEGCAT de Catalunya el passat cap de setmana a Constantí, els dos equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí han tornat a dominar la competició i han aconseguit fer-se amb el campionat estatal en la modalitat del programa curt.

D’altra banda, gràcies a aquest campionat, l’equip Júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí ha aconseguit la classificació per al Campionat del Món que tindrà lloc a Cartagena del 16 al 19 de maig, sent l’únic equip que representarà l’estat espanyol en aquesta cita internacional.

Un nou èxit per a l’esport constantinenc, i per al Club Gimnàstica Estètica Constantí, club pioner d’aquesta disciplina esportiva a la demarcació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: