Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Raul Gómez es proclama subcampió del món d'Aquatló

L'esportista dels Pallaresos competia al campionat celebrat a Pontevedra en el grup d'edat de 40-44 anys

L'esportista dels Pallaresos, Raul Gómez, s'ha proclamat subcampió del món d'Aquatló en el grup d'edat de 40-44 anys L'esportista dels Pallaresos, Raul Gómez, s'ha proclamat subcampió del món d'Aquatló en el grup d'edat de 40-44 anys TWITTER / R.GÓMEZ
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Mai 2019 15:29

L'esportista Raul Gómez, veí dels Pallaresos, s'ha proclamat subcampió del món d'Aquatló en el grup d'edat de 40-44 anys. Després d'haver guanyat l'any passat el Campionat d'Europa en aquesta categoria, Gómez ha repetit una gran gesta en el campionat celebrat aquesta setmana a Pontevedra, on tan sols s'ha vist superat pel representant francès.

En acabar la prova, Raul Gómez reconeixia que s'ha mostrat sorprès per la seva pròpia "remuntada" d'aquesa disciplina esportiva que combina natació i carrera a peu. Gómez sortia sisè de la part de natació i va aconseguir remuntar fins a la segona posició gràcies a una gran carrera a peu: "El que són les coses.... Em va sortir una natació horrible i ho vaig acabar arreglant en la carrera a peu", s'expressava l'esportista tarragoní a les xarxes socials.

Des de l'Ajuntament dels Palleresos s'ha celebrat l'èxit esportiu de Raul Gómez: "Un bon professional, un gran esportista i un excel·lent veí dels Pallaresos. Enhorabona Raul pels teus èxits!!".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: