El Nàstic posa un peu i mig a Segona B

El conjunt grana perd un partit on ha tingut més ocasions de gol que l'Extremadura, però li ha faltat encert en els metres finals (0-1)

Imatge del partit disputat aquesta tarda disputat al Nou Estadi entre el Nàstic i l'Extremadura Imatge del partit disputat aquesta tarda disputat al Nou Estadi entre el Nàstic i l'Extremadura CLUB GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
Dissabte, 04 Mai 2019 21:02

El Nàstic ha perdut al Nou Estadi en un partit on ha tingut varies ocasions de gol per emportar-se els tres punts però li ha faltat encert, mentre l'Extremadura UD ha aprofitat una ocasió d'Ortuño a la recta final del partit per guanyar a Tarragona. L'equip d'Enrique Martín queda amb 28 punts a la classificació i s'allunya a 12 punts de la salvació, amb un peu i mig a Segona B.

El davanter nigerià Uche ha estat el protagonista dels primers minuts de partit amb un parell d'accions que han portat perill sobre la porteria de l'Extremadura UD, però que no han servit per estrenar el marcador. L'ocasió més clara l'ha tingut Viti, en el minut 21, amb una rematada de cap que ha aturat el porter Casto. També el conjunt extremeny ha tingut la seva oportunitat en el minut 27 amb un 1 contra 1 de Kike Márquez que ha rebutjat el porter Becerra. El partit ha marxat 0 a 0 al descans tot i que el Nàstic encara ha tingut una altra opció quan Thioune ha estavellat un remat al pal esquerre de la porteria rival en el minut 31.

La segona part ha començat amb una oportunitat per al davanter Ortuño, que ha rematat fora fregant el pal de la porteria grana. La rèplica tarragonina ha arribat amb dues jugades de Pol Valentín que han tret la defensa i el porter de l'Extremadura. Els segons 45 minuts han tingut clar domini del Nàstic però no ha pogut materialitzar les arribades a la porteria rival, mentre que el rival ha aprofitat una jugada aïllada en el minut 83 per fer el 0-1 mitjançant Ortuño.

La pròxima jornada el Nàstic tornarà a jugar al Nou Estadi. Serà dissabte 11 de maig, a partir de les 16 hores, contra el RCD Mallorca, en partit corresponent a la jornada 38 de LaLiga 1|2|3.