Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reines d'Europa !!!

El Grup Xou Júnior de patinatge del Reus Deportiu es proclama campió d'Europa per tercer any consecutiu

Les noies del Grup Xou Júnior de patinatge del Reus Deportiu s'han proclamat campiones d'Europa per tercer any consecutiu Les noies del Grup Xou Júnior de patinatge del Reus Deportiu s'han proclamat campiones d'Europa per tercer any consecutiu REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 03 Mai 2019 21:39

Les noies del Grup Xou Júnior del Reus Deportiu s'han proclamat campiones d'Europa per tercer any consecutiu i, per segona temporada seguida, s'emporten les tres grans competicions: Catalunya, Espanya i Europa.

No té límit la pedrera de patinatge del Reus Deportiu. Per tercera temporada seguida, i en van quatre en total, les noies del Grup Xou Júnior es tornen a alçar campiones d'Europa. Més mèrit té pel fet que cada any les integrants del grup canvien, ja que les més grans deixen el conjunt per actuar amb el Grup Xou Gran.

I, per segon any, domini absolut de les reusenques, que s'han imposat al Campionat Territorial, de Catalunya, d'Espanya i d'Europa amb la coreografia 'Guardians of Light', de Xavi López i amb Laura Rodríguez al comandament de l'equip.

El Campionat d'Europa de Patinatge se celebra entre el 3 i el 4 de maig a Reggio Emilia (Itàlia). La propera parada ja seran els World Roller Games de Barcelona, on no hi podrem veure el Grup Júnior ja que no es competeix en aquesta categoria però on sí hi podrem veure al Grup Xou Gran, que lluitarà per una posició al podi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: