Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

130 gimnastes participen en la competició de gimnàstica estètica de Constantí

El club de Constantí ha aconseguit pòdium en totes les categories en la prova del dissabte 27

Gimnastes participants de la prova de gimnàstica estètica de grup del dissabte 27 Gimnastes participants de la prova de gimnàstica estètica de grup del dissabte 27 CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 30 abril 2019 09:33

Aquest dissabte 27 d’abril, el Pavelló Poliesportiu de Constantí ha rebut 130 gimnastes, procedents de 18 equips de Catalunya, per participar en la tercera fase de l’Open AGEGCAT de gimnàstica estètica de grup. Es tractava de l’última fase de la competició de l’Associació de Gimnàstica Estètica de Grup de Catalunya.

El Club de Gimnàstica Estètica de Constantí s’ha encarregat de l’organització de l’esdeveniment, que ha estat tot un èxit. Els equips del club també han fet un gran paper en la competició en totes les categories. L’equip júnior, de 12 a 14 anys, i l’equip de 10 a 12 A, han aconseguit el primer lloc, mentre que l’equip de 10 a 12 B ha finalitzat en la segona posició.

Del 3 al 5 de maig, l’equip Júnior i l’equip 12-14 A del Club Gimnàstica Estètica Constantí participaran en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Sagunt, València. La competició és classificatòria per al Campionat del Món que es farà durant el mes de maig a Cartagena.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: