Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Finalitza la Lliga Catalana de Tir amb Arc a Constantí

Els arquers i arqueres de Constantí aconsegueixen medalles en totes les categories

Constantí va reunir aquest cap de setmana prop d'un centenar d'arquers i arqueres de les 6 modalitats de tir amb arc Constantí va reunir aquest cap de setmana prop d'un centenar d'arquers i arqueres de les 6 modalitats de tir amb arc CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 29 abril 2019 19:10

El passat dissabte 27 d'Abril es va celebrar la 4a i última tirada de la Lliga Catalana de Tir amb arc a l'Aire Lliure 2019, al Camp de Futbol Municipal de la Coma de Constantí. En aquesta ocasió, la jornada va estar marcada pel fort vent que bufava, i que va afegir un plus de dificultat a la tirada. Finalment, van assistir a la cita 98 arquers de les 6 modalitats de tir (Recorvat, Politges, Arc nu, tradicional, longbow i estàndard) pertanyents a 25 clubs d’arreu de Catalunya. Donat l’alt nivell dels participants, la competició s’havia homologat a nivell internacional, i ha estat reconeguda per la Federació Internacional Tir amb Arc.

Les medalles dels arquers i arqueres de Constantí

Els arquers i arqueres de Constantí van aconseguir obtenir medalla en totes les categories en les que van participar. Així, en arc recorvat benjamí, la medalla de plata va ser per a la constantinenca Ruth Escarré, a només quatre punts de la primera classificada. En categoria aleví, Àngels Marsal també va guanyar la de plata.

Els que van aconseguir l’or, i proclamar-se així campions de la Lliga Catalana 2019 van ser els arquers del club de Constantí, Arnau Borrul, en categoria aleví; Júlia Galera en la categoria cadet femení, i Miquel Marsal, en cadet masculí.

Ja a la categoria Júnior, les arqueres constantinenques Èlia Canales, Maria Pitarch, Laura Pullés i Alba Ortega, van ocupar, respectivament, les primeres quatre posicions de la categoria, acaparant així el podi i totes les medalles.

Finalment, Miki Romero, va fer bronze en categoria Junior masculí, i Maria Laguardia va obtenir un altre bronze en cadet femení.

També cal destacar la nova incorporació a una nova disciplina, la d’arc nu, del novell de Constantí, Julio Bernardo, que en el seu debut a la Lliga va obtenir una destacada cinquena posició.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: