Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria per seguir enganxats al pom de dalt

El Reus Deportiu Miró es desfà del Caldes a la segona part (5-2) i segueix l'estela de Liceo i Noia

Àlex Rodríguez ha firmat aquesta nit el seu had trick particular Àlex Rodríguez ha firmat aquesta nit el seu had trick particular M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 27 abril 2019 22:07

El Reus Deportiu Miró rebia al Caldes al Palau d'Esports sabedor de la victòria del Noia -tercer a l'OK Lliga- i de l'avantatge provisional del Liceo -segon-. Els jugadors de Jordi Garcia havien de guanyar al conjunt visitant per continuar enganxats als seus rivals. La victòria no s'ha materialitzat fins a la segona part, quan el Reus ha estat més encertat. Els roig-i-negres segueixen a la quarta posició, amb 54 punts, darrera del Noia (53p) i Liceo (59p).

En els primers deus minuts, el Reus Deportiu ha gaudit d'algunes ocasions per inaugurar el marcador, però els pals i les intervencions del porter Cesc Campor ho han impedit. Al minut 14 hauria pogut canviar el signe del partit quan l'àrbitre ha sancionat una acció del jugador del Caldes, Alexandre Ascenci, amb una targeta blava. Marc Julià, l'especialista del Reus en el llençament de faltes directes, s'ha enredat amb la bola i s'ha trobat amb l'obstrucció de Campor.

El guió del partit no canviava. Una nova pilota al pal esquerra, en aquesta ocasió de Joan Salvat, i les noves intervencions del porter visitant, que evitaven el gol. I mentre passaven els minuts, el Caldes mirava de tenir possessions més llargues i, fins i tot, disposava d'alguna ocasió clara per marcar, com la que ha tingut Álvaro Borja, al minut 21, i que ha aturat molt bé Càndid Ballart.

Una de freda i una de calenta

Quan faltaven tres minuts per anar al descans, César Carballeira rep un cop d'estic a la cara que l'àrbitre sanciona amb penal. Àlex Rodríguez, l'encarregat d'executar la pena màxima, ha llençat el primer tir sobre el cos del porter, però el rebot l'ha aprofitat bé per anotar el primer gol del partit (1-0).

Però quan només faltaven deu segons per acabar la primera part, Roger Ascenci ha trobat fortuna en l'últim atac del Caldes i ha establert el gol de l'empat, amb el que s'ha arribat al descans.

Rodríguez i Julià encarrilen la victòria

A la represa, el Reus ha començat amb bones sensacions i, ha estat novament Àlex Rodríguez qui ha tornat a avançar l'equip roig-i-negre amb un segon gol al minut 28 (2-1). I en el minut següent, Marc Julià ha ampliat l'avantatge amb una nova diana que posava donava seguretat als reusencs (3-1).

Al minut 46, el Caldes comet la seva desena falta. Rodríguez ha tornat a provar fortuna pel Reus, però aquest cop la sort no l'ha somrigut i no ha pogut ampliar l'avantatge local. Qui sí ha escurçat distàncies en la següent acció ha estat el conjunt visitant, amb un gol de Lluis Ricart que posava al Reus novament en estat d'alerta (3-2). 

Marc Julià condueix una bola davant la presència de dos jugadors del Caldes (M.A.Bladé): 

julià Caldes

Però les esperances del Caldes han durat ben poc perquè Àlex Rodríguez ha firmat al minut 47 el seu had trick particular amb el cinquè gol dels reusencs (4-2).

El partit ha entrat una dinàmica d'una certa bogeria. L'àrbitre xiula al 48' un penal contra el Reus, que l'equip visitant ha fallat. I en l'últim instant, a 25 segons per finalitzar el partit, Marc Julià ha arrodonit el marcador amb el cinquè gol, després de materialitzar un contracop en solitari (5-2).

Després de la victòria aconseguida aquesta nit al Palau d'Esports, el Reus Deportiu Miró segueix ocupants la quarta plaça de l'OK Lliga, amb 54 punts, a un punt del Noia i a cinc del Liceo.
El pròxim dissabte 4 de maig, a les 16:30h, el Reus visitarà la pista de l'Alcobendas.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Miró (5): Càndid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Cristian Rodríguez, Tiago Rafael, Marc Julià, César Carballeira i Juanjo Mantilla.

CH Caldes (2): Víctor Sierra, Lluis Ricart, Xavier Rovira, Pol Galbas, Ferran Rosa, Alexandre Ascenci, Álvaro Borja, Marcos Blanque, Roger Ascenci i Cesc Campor.

Gols:

Primera part: 1-0, Àlex Rodríguez (23'); 1-1, Roger Ascenci (24').Segona part: 2-1 Àlex Rodríguez (28'); 3-1, Marc Julià (24'); 3-2, Lluis Ricart (46'); 4-2, Àlex Rodríguez (47'); 5-2, Marc Julià (49').

Targetes blaves: Reus Deportiu Miró 0 / CH Caldes 1

Faltes: Reus Deportiu Miró 9 / CH Caldes 10

Àrbitres: Germán Sandoval i Daniel Villar

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: