Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obren les inscripcions per a les activitats esportives d’estiu a Valls

El Patronat Municipal d’Esports ha preparat diverses activitats per a tots els públics

Campus de natació de l'estiu 2018 Campus de natació de l'estiu 2018 AJUNTAMENT DE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 13:23

El divendres 26 d’abril s’obre el període d’inscripcions per a les activitats d’estiu que proposa el Patronat Municipal d’Esports a Valls (PME). Les propostes es centren en el mes de juliol. També s'oferirà un abonament d'estiu, entre el 15 de juny i l'11 de setembre, per facilitar l'accés a les instal·lacions i a les activitats, i un abonament especial per a estudiants.

L’esportiueig i el miniesportiueig

Un any més destaca l’ ‘esportiueig’ una activitat poliesportiva dirigida a joves de 7 a 11 anys, que inclou activitats aquàtiques, jocs i la pràctica de diversos esports. I per als més petits, s’organitza el ‘miniesportiueig’, on també practicaran jocs i esports.

Aquestes estades tenen lloc a les instal·lacions esportives del Fornàs i s’organitzen setmanalment en 5 torns, del 26 de juny al 26 de juliol.

'Esportiueig' de Valls del 2018 (AJ. DE VALLS)

esportiueg valls

Cursets de natació i Campus de Natació

El divendres també s’obren les inscripcions per als tradicionals cursets de natació que es faran a les piscines del Fornàs. Els cursos es divideixen per nivells i edats.

La quarta edició del Campus de Natació es destina a joves de 10 a 16 anys que els hi agradi la natació i les activitats aquàtiques. Es fan activitats per perfeccionar la tècnica dels diferents estils, gimcanes aquàtiques, es practica el waterpolo i la notació sincronitzada, s’aprèn sobre socorrisme i molt més.

El 'Miniesportiueig' de Valls 2018 (AJ. DE VALLS)

miniesportiueig valls

Activitats per a gent adulta

Els adults i la gent gran abonada al PME tindran el seu programa d’activitats durant l’estiu. Inclouen TRX, aeròbic, zumba, spinning, aquagym, pilates i tai-txi, entre d’altres. També se seguirà oferint la possibilitat d’iniciar-se en el ioga i en la gimnàstica hipopressiva,

Es pot obtenir tota la informació a la pàgina web https://www.pmevalls.cat/.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: