Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba el ‘Matí de Salut i Bàsquet’ l’1 de maig a Reus

S’inclou dins de la programació de Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019

Anteriors jornades sobre salut i bàsquet Anteriors jornades sobre salut i bàsquet FEDERACIÓ CATALANA DE BASQUETBOL
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 12:32

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus acollirà el ‘Matí de Salut i Bàsquet’ l’1 de maig, en el marc de les Jornades de Bàsquet i Salut de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Les inscripcions ja estan obertes i tenen un preu de 10 €. Es poden formalitzar en aquest enllaç.

La jornada s’inclou en la programació Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019. L'activitat s’adreça al personal tècnic dels equips de bàsquet i a tots els professionals de la medicina vinculats a l’esport, metges, fisioterapeutes, nutricionistes i psicòlegs, entre d’altres.

L'esdeveniment començarà a les 9 del matí amb xerrades teòriques i pràctiques amb ponents experts que tractaran temes com l’escalfament òptim preventiu, l’assistència a pista, la prevenció en la lesió i la psicologia de la lesió. A les 12.15 h començaran els tallers sobre nutrició, cures i lesions. Cada un està limitat a 30 persones.

Es pot consultar tota la programació a la web de la Federació.

Matí de Salut i Bàsquet 2018 (FCBQ)

xerrada salutbasquet reus

Torneig infantil de seleccions territorials

A banda de la jornada ‘Matí de Salut i Bàsquet’, se celebrarà el Torneig de seleccions territorials infantil 2019, des de les 16 a les 20 h, al Pavelló Olímpic Municipal.

Participaran les seleccions masculines i femenines de categoria infantil de Girona, Lleida, Tarragona i les comarques centrals. L’objectiu del torneig és compartir una jornada de germanor entre les seleccions, no té un fi competitiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: