Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la segona edició de l'Inter Càmpings Pàdel by HEAD

La jugadora professional Ari Sánchez va apadrinar de nou la vetllada, que va reunir prop d'un centenar de persones

La jugadora professional Ari Sánchez, amb el CEO Temps de Pàdel, Carles Prat La jugadora professional Ari Sánchez, amb el CEO Temps de Pàdel, Carles Prat TEMPS DE PÀDEL
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 11:23

Amb més de noranta assistents presents a la seva pista central, el Tamarit Beach Resort va acollir el passat dissabte 20 d'abril la inauguració de la segona edició de l'Inter Càmping Pàdel by HEAD. En les seves instal·lacions, que han estat triades per ser la seu del Màster Final d'aquest any, es van reunir representants de tots els equips que lluitaran per erigir-se com el millor conjunt de la demarcació de Tarragona, tot això amb la presència de la novament padrina de l’esdeveniment, la jugadora professional Ari Sánchez.

La presentació, on va regnar el bon ambient i ja es van poder veure aflorar de nou algunes rivalitats nascudes en l'edició anterior, va suposar una primera presa de contacte entre els conjunts que debuten aquest any i va servir per exposar les novetats respecte a la temporada passada. Entre elles, a part de la incorporació de set nous equips destaca la creació d'una categoria femenina, l'objectiu és augmentar la diversitat, el nombre de
participants i, en definitiva, la riquesa de la competició.

A més, en aquesta nova edició el Màster Final del torneig, que tindrà lloc al mateix Tamarit Beach Resort, es jugarà la ronda de semifinals al matí, així com a la tarda la lluita pel títol en les dues finals i serà possible seguir-lo en streaming per el canal de Pàdel TV a Youtube.

Un cop finalitzada l'explicació de les novetats del projecte per 2019, es va lliurar als capitans de cada equip una calaix de pilotes HEAD, sponsor premium de la competició, a més del material per poder començar a planificar les primeres jornades de competició.

Per la seva banda, Ari Sánchez es va mostrar contenta i molt agraïda per haver estat proposada de nou com a padrina de l'esdeveniment, i va expressar les seves felicitacions a l'organització per la feina feta, especialment per la creació de la categoria femenina, projecte que ja es va plantejar en l'edició anterior però que finalment no va poder ser possible dur a terme.

En acabar la presentació, els assistents van tenir l'oportunitat de fer-se fotos i parlar amb la talentosa jugadora, per acabar amb un refrigeri conjunt per a tots els participants i els seus acompanyants presents a la jornada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: