Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus B Cambrils puntua a domicili en un partit descafeïna

Ni la Fundació Esportiva Grama, ni el filial roig-i-negre han estat encertats de cara a porteria (0-0)

El roig-i-negre Dani Reina perseguit per un jugador de la Grama en el partit de la primera volta a Cambrils El roig-i-negre Dani Reina perseguit per un jugador de la Grama en el partit de la primera volta a Cambrils FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA
Esports Joan Gomis/ Reus Digital
Diumenge, 21 abril 2019 20:07

El Reus B Cambrils ha puntuat a domicili després d'empatar sense gols al camp de la Fundació Esportiva Grama, aquest diumenge. Els locals necessitaven amb urgència els tres punts per agafar oxigen i treure a poc a poc el cap de la zona de descens. En canvi els cambrilencs allarguen la bona dinàmica: tres victòries, un empat i una derrota en les darreres cinc jornades.

En declaracions a Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio, el tècnic del filial roig-i-negre, Albert Company, ha analitzat el resultat: "Ha estat un partit fluix en línies generals, ens havien de guanyar sí o sí per mantenir altes expectatives per la salvació. Tenien por a encaixar un gol nostre. A la primera part s'han dedicat a defensar amb molt poques arribades en atac. Nosaltres hem arrencat freds però a poc a poc ens hem posat dins el partit i hem tingut ocasions bones per inaugurar el marcador. A la segona ens ha costat trobar espais, i no hem estat molt fins en l'execució de les accions. Tot i això hem arribat dues o tres vegades amb claredat. Als minuts finals, al descompte han tingut dues ocasions realment clares i podrien haver-se endut el partit. L'empat a zero reflecteix el poc encert dels dos equips en trenar jugades ofensives".

Amb el punt sumat, el Reus B se situa momentàniament a la 7a posició del grup català de Tercera amb 56 punts, nou punts més que els sumats en la darrera temporada, quan resten quatre jornades pel desenllaç de la lliga. Estan en joc 12 punts més. Dissabte vinent el conjunt cambrilenc rebrà la visita del FC Ascó a l'Estadi. Un dels derbis del Camp de Tarragona començarà a partir de dos quarts de 6 de la tarda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: