Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

El Nàstic rescindeix el contracte del director esportiu

El Consell d’Administració decideix finalitzar la vinculació contractual amb Arnal Llibert iniciada el 13 de juny

Arnal Llibert Conde va ser destituït com a director esportiu del Nàstic de Tarragona Arnal Llibert Conde va ser destituït com a director esportiu del Nàstic de Tarragona GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 20 abril 2019 16:11

Arnal Llibert Conde es va incorporar a la disciplina grana ocupant el càrrec de director esportiu per tal de confeccionar l’actual plantilla 2018-2019 amb l’objectiu d’assolir la permanència del primer equip.

Després de 10 mesos des de la seva arribada a la parcel·la esportiva, on s’han produït nombrosos canvis de jugadors i els resultats aconseguits per l’equip no han estat suficients, s’ha determinat des del Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona, SAD prescindir dels seus serveis i donar per finalitzada unilateralment la vinculació que els unia.

El Gimnàstic de Tarragona li desitja a Arnal Llibert molta sort en el seu futur més immediat, tant a nivell personal com professional.

Publicitat