Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic rescindeix el contracte del director esportiu

El Consell d’Administració decideix finalitzar la vinculació contractual amb Arnal Llibert iniciada el 13 de juny

Arnal Llibert Conde va ser destituït com a director esportiu del Nàstic de Tarragona Arnal Llibert Conde va ser destituït com a director esportiu del Nàstic de Tarragona GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 20 abril 2019 16:11

Arnal Llibert Conde es va incorporar a la disciplina grana ocupant el càrrec de director esportiu per tal de confeccionar l’actual plantilla 2018-2019 amb l’objectiu d’assolir la permanència del primer equip.

Després de 10 mesos des de la seva arribada a la parcel·la esportiva, on s’han produït nombrosos canvis de jugadors i els resultats aconseguits per l’equip no han estat suficients, s’ha determinat des del Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona, SAD prescindir dels seus serveis i donar per finalitzada unilateralment la vinculació que els unia.

El Gimnàstic de Tarragona li desitja a Arnal Llibert molta sort en el seu futur més immediat, tant a nivell personal com professional.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: