Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Robirosa delecta els assistents amb les seves anècdotes i experiències en el món del bàsquet

El conegut periodista de TV3 va presentar el llibre 'Dream Team' a Montblanc

El conegut periodista de TV3 va presentar el llibre 'Dream Team' al Museu Comarcal de Montblanc El conegut periodista de TV3 va presentar el llibre 'Dream Team' al Museu Comarcal de Montblanc CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 19 abril 2019 19:35

El passat divendres 12 d'abril la sala d'actes del Museu Comarcal de Montblanc va acollir la presentació del llibre 'Dream Team', protagonitzat per un dels seus autors, el conegut periodista de TV3 Jordi Robirosa.

Robirosa va explicar el contingut del llibre, que gira al voltant de l'equip nord-americà que va participar als Jocs Olímpics de Barcelona 1992, des de la convocatòria dels jugadors fins el triomf final. També va respondre els dubtes i qüestions del públic assistent, des de l'NBA fins a la secció de bàsquet del FC Barcelona, passant per l'Eurolliga i l'ACB, i va explicar les seves anècdotes i experiències.

La presentació del llibre s'inclou en els actes de celebració dels 50 anys del CB Montblanc. La pròxima activitat tindrà lloc el mes de maig, amb una xerrada de Toni Bové, exfisioterapeuta del FC Barcelona i de la selecció espanyola de bàsquet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: