La Pobla remunta i s'imposa al San Cristóbal

El San Cristóbal s'ha avançat al minut 13' però el filial del Nàstic ha remuntat gràcies als gols de Guillermo i Montero (2-1)

Imatge del partit jugat aquest dijous al vespre al Municipal de La Pobla, entre el CF Pobla de Mafumet i el San Cristóbal Imatge del partit jugat aquest dijous al vespre al Municipal de La Pobla, entre el CF Pobla de Mafumet i el San Cristóbal CF POBLA DE MAFUMET
Divendres, 19 abril 2019 00:04

El CF Pobla de Mafumet ha aconseguit aquest dijous que els tres punts es quedessin al Camp de Futbol Municipal. El San Cristóbal s'ha avançat al minut 13 amb un gol de Brian Canalejo (0-1). La Pobla hauria pogut empatar al minut 38 quan l'àrbitre ha xiulat un penal favorable als locals, però Joel no ha estat encertat i ha enviat la pilota fora. Però el gol de l'empat ha arribat cinc minuts després, al minut 43, obra de Guillermo, que servia per marxar al descans amb el marcador igualat (1-1).

A la segona part, el CF Pobla de Mafumet ha buscat el gol de la remuntada i, finalment, l'ha trobat. En aquesta ocasió l'artífex ha estat Montero que, al minut 79', marcava el gol de la victòria local (2-1).

La Pobla trenca la mala dinàmica de les últimes setmanes i es retroba amb una victòria que el situa amb 46 punts, en l'onzena posició del Grup V de la Tercera Divisió. En la pròxima jornada, el diumenge 28 d'abril, a les 12:00h, el filial del Nàstic visitarà el camp del FC Santboià.