Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença el torneig Mare Nostrum Cup amb Reus com a principal escenari i gran èxit de participació

La 9a edició tindrà lloc del 15 al 18 d’abril, i també es desenvoluparà a altres municipis com Salou, Vinyols, La Pineda, el Morell, Constantí i Tarragona

Imatge d'Audie Norris amb membres del Club Bàsquet Cadira Rodes Costa Daurada Imatge d'Audie Norris amb membres del Club Bàsquet Cadira Rodes Costa Daurada REUS.CAT
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 16 abril 2019 10:35

Reus esdevé el principal escenari del torneig de bàsquet base Mare Nostrum Cup (MNC), que torna a la Costa Daurada entre el 15 i el 18 de abril, en plena Setmana Santa. La 9a edició ha batut tots els rècords de participants, amb 214 equips provinents d'Itàlia, Irlanda, Catalunya i la resta de l’Estat Espanyol, més de 2.500 esportistes en categories masculina i femenina, i un total de 462 partits. Les edats dels jugadors van des dels 8 als 18 anys, des de la categoria pre-mini a la junior. Aquest esdeveniment esportiu s'inclou a la programació de Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019.

En l’edició de 2019, el torneig torna anomenar-se ‘Ciutat de Reus’ per segon any consecutiu. Els partits de la MNC Basket es disputen, des d’aquest dilluns 15 d’abril, a les instal·lacions esportives municipals de Reus i també a Salou, Vinyols, La Pineda, el Morell, Constantí i Tarragona. Per poder seguir tots els resultats i detalls relacionats amb el torneig i el territori on es desenvolupa s’ha creat l'App MarenostrumCup, que es pot trobar a Google Play Store.

El director de Mare Nostrum Cup, Albert Viñas, ha afirmat que “és un orgull comptar amb el recolzament de Reus i encara més aquest any, en què el municipi serà Ciutat del Bàsquet Català 2019”. Reus és la seu més important del Torneig, tant pel que fa a instal•lacions de joc, que seran sis (Pavelló Olímpic, Alberich i Casas, Ciutat de Reus, Salle Reus, Reus Ploms, Pare Manyanet) com pel número de partits que es disputaran, un total de 170. A més, l’acte de cloenda del Torneig es farà al Pavelló Olímpic Municipal de Reus durant la tarda del 17 d’abril. A més, l’ex jugador de l’NBA i del FC Barcelona Audie Norris, actual director de Relacions Internacionals de Mare Nostrum Cup, que tornarà a col·laborar amb el 9è Torneig MNCB Ciutat de Reus.

De fet, el passat dijous 11 d’abril, Audie Norris va realitzar una trobada amb alumnat de l'Escola Puigcerver i va intercanviar impressions amb els joves practicants de bàsquet a l'entorn d'aquest esport i la necessitat de treballar intensament i amb rigor per assolir els objectius desitjats, tant en l'àmbit esportiu com en el dels estudis i en qualsevol faceta vital. En aquest sentit, Norris va subratllar la importància de seguir els consells i indicacions d'entrenadors i mestres.

Imatge de la trobada d'Audie Norris amb l'alumnat de l'Escola Puigcerver de Reus: 

Audie Norris Escola Puigcerver

El regidor d'Esports, Jordi Cerveraque també va participar en la presentació del campionat, va destacar la importància d'aquest esdeveniment en el calendari esportiu local. A més, va subratllar que aquesta edició té una connotació especial coincidint amb la Ciutat del Bàsquet Català Reus 2019.

Turisme esportiu

El volum de jugadors i familiars que aquest torneig aporta a la Costa Daurada en plena Setmana Santa constitueix un important impacte econòmic i contribueix a la desestacionalització de l’activitat turística a la destinació. El sector turístic de la Costa Daurada, que té en el turisme esportiu un dels seus principals sectors de creixement, valora molt especialment que aquestes estades suposen una gran oportunitat de captar nous públics.

Com en les darreres edicions, el MNCB compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Reus i Salou, Cambrils Park Resort, Ohtels, Hotels 4R i la companyia Daurada Bus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: