Derrota del CB Salou a Igualada

Es tracta de la quarta derrota consecutiva d'ençà que els salouencs van assegurar-se la permanència (75-66)

Els jugadors del CB Salou intenten evitar una cistella d'un jugador del CB Igualada Els jugadors del CB Salou intenten evitar una cistella d'un jugador del CB Igualada CB IGUALADA
Diumenge, 14 abril 2019 20:12

El Club Bàsquet Salou no aconsegueix guanyar des de fa un mes, d'ençà que va segellera la seva permanència matemàtica a la Liga EBA. Els de Jesús Muñiz van caure dissabte a la pista del Monbus CB Igualada.

El partit no va començar malament pel CB Salou, que es posava per davant en el primer quart, amb un parcial de 16-19. Però els locals van reaccionar i van girar la truitat anant al descans amb una avantatge de deu punts (42-32.

A la segona part, el Monbus CB Igualada, tot i les baixes, va aconseguir dominar als salouencs i va ampliar les diferències al tercer quart (62-45). Finalment, tot i la reacció en l'últim parcial, el CB Salou no va poder evitar la derrota, la quarta consecutiva (75-66).

Al final del partit, el CB Salou reconeixia la incomoditat que provoquen quatre derrotes seguides, després de la gran temporada feta per l'equip. Aquesta era la piulada del club: "Una altra derrota més consecutiva, però la última jornada, volem la victòria per tancar la temporada". Efectivament, en la darrera jornada que disputaran el 24 d'abril, a les 19h, el CB Salou jugarà a casa el derbi davant del CB Valls Nutrion, que ja no s'hi jugarà res ja que aquesta jornada ha aconseguit la permanència matemàtica.

El CB Salou queda situat a la vuitena posició del grup CA de la Liga EBA, amb un balanç de 12 victòries i 13 derrotes.